PADINSKA SKELA Sačekuša za kombi s penzijama, odneli 15 miliona!

Maskirani razbojnici sačekali da krene istovar novca namenjen za isplatu penzija, pa po filmskom scenariju izvršili pljačku kod okretnice autobusa u Padinskoj Skeli. Odneli 15 miliona dinara!

Pljačka
Pljačka, Foto: MUP Srbije

Uigran tandem maskiranih i nauružanih razbojnika napravio je jutros oko 7 sati sačekušu kombiju za prevoz novca. 

Razbojnici su sačekali da se kombi zaustavi ispred pošte i da radnici obezbeđenja krenu sa primopredajom novca.  Sekund kasnije počele su da se odvijajufilmske scene, kada su se pojavila dva naoružana i maksirana razbojnika.

Oni su pod pretnjom oružijem od radnika oteli više džakova novca koji je bio namenjen za ispltu penzija.

- Odjednom su se niotkuda pojavila dvojca maskiranih muškaraca koji su uperili oružije u radnike. Povikali su "daj pare!  Ovo je pljačka!" a potom su zgrabili vreće s novcem i jednostavno nestali. Kao u zemlju da su propali - kaže jedan od svedoka ovog događaja za Alo!

Policija traga za dvojcom razbojnika, ali ne iskljčuje mogućnost da se i dalje skrivaju negde u padinskoj Skeli. Takođe, nije isključe i da su imali pomagača.

Prema nezvaničnim informcijama, razbojnici su ukrali oko 15 miliona dinara.

 • Korisnik: divlji zapad
  25/01/2017 - 16:49
  Prebiju ti dete,zapale auto,obiju stan,prodavnicu,zapale objekat, zazidaju pesacku stazu,maloletnici za volanom. Jednom recju haoticno dramaticno stanje.
 • Korisnik: mira
  25/01/2017 - 16:37
  Sve po dogovoru. Da je divlji zapad jeste. Kamere na skoli skidaju,gde su postanske kamere? Ko radi u toj posti i gde zivi? Prof.fizickog diler droge kuca teretana i ubijen. Stanovnici naselja kuce vile placevi kamioni a plate i penzije za hleb nemaju. Cele porodice aktivne u svemu i svacemu. Kada padne mrak ne izlazi na ulicu.
 • Korisnik: čarls bronson
  25/01/2017 - 14:06
  Lopovi ! Mislim na poštu . Meni su zamrzli tekući račun zato što nisam ažurirao podatke i ne mogu da podignem novac ,a nisam dužan ni po kakvom potraživanju . Mora ,kažu ,nova lična karta ,a ovi momci podigoše novac i bez zdravstvene knjižice . Nije u redu .
  • eee @čarls bronson
   25/01/2017 - 21:48
   pa sve je to NapreDNO
 • Korisnik: Kriza
  25/01/2017 - 14:05
  Demokratija je život naš,al baš.
 • Korisnik: katarina
  25/01/2017 - 12:27
  Pod hitno vratite policijsku stanicu u Padinsku skelu, tamo je divlji zapad.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi