Biljana Lukan
facebook.com
Biljana Lukan

facebook.com

Biljana Lukan, Foto: facebook.com

Biljana Lukan, na čiju je kuću jutros rano bačena bomba, javnosti je odavno poznata kao prijateljica Kristijana Golubovića.

Mediji su svojevremeno pisali da je Biljana zaljubljena u Golubovića, kao i da mu daje pare. U žižu javnosti dospela je 2015. godine, kada je, dok je Golubović bio u rijalitiju Farma, davala brojne izjave o njegovim postupcima, izbacivanju i odnosima sa drugim učesnicima.

BAČENE BOMBE NA KUĆU PRIJATELJICE KRISTIJANA GOLUBOVIĆA!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.11.2019. 10:11 - 22.11.2019. 10:44 Eksplozivna naprava je bačena u dvorište kuće Billjane Lukan u beogradskom naselju Veliki Mokri Lug. Foto: Alo!/Masanori Jošida Na porodičnu kuću Biljane L. na Zvezdari, tačnije u Velikom Mokrom Lugu, noćas su bačene dve bombe. AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 22.11.2019.

Kristijan i Biljana upoznali su se preko njegove majke jer su živele u istoj zgradi na Konjarniku. Zajedno su odlazile kod njega u zatvor. Plaćala mu je advokate, organizovala propali miting podrške na Trgu Nikole Pašića, na koji je došlo 30 ljudi, a našla mu se i kad je izašao na slobodu. Pošto nije imao za kiriju, primila ga je u svoj stan.

Svojevremeno je pokrenula i peticiju da mu sud ukine zatvorsku kaznu jer je, kako je napisala u obrazloženju, dobar čovek, koji je "žrtva jednog pogrešnog sistema".

Kristijan Golubović

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović, Foto: Dejan Briza/Alo!

- On je primer deci šta ne smeju da rade, kako će da završe, propagira zdrav život, bez alkohola, droge i cigareta, njegov moto je: "jedan više u ringu, teretani, sportskom terenu, jedan manje na ulici - navedeno je, između ostalog u obrazloženju peticije.

Mediji su pisali i da je Biljana vlasnica otpada, kao i da je bila osumnjičena da je utajila porez od 6.000.000 evra koje je kao vlasnica otpada sekundarnih sirovina, sa još sedam osumnjičenih osoba, proneverila tako što su davali lažne podatke o zakonito stečenim prihodima. Ova grupa je bila osumnjičena pribavljala i izdavala lažne račune i otpremnice o prometu sekundarnih sirovina i građevinskog materijala.

PROČITAJTE JOŠ:

Svojevremeno su ona i Kristijan čak bili u ratu, o čemu je isplivala prepiska na društvenim mrežama. Oni su tada jedno drugom upućivali najstrašnije pretnje, ali su se kasnije opet pomirili.

U porukama joj je poručivao da će je ubiti, skakati joj po lobanji i zapaliti joj kuću. Rat između njih dvoje navodno je počeo zbog Kristijanove supruge Ivane. Biljana je tada priznala da je pomagala Kristijanu.

- Na zemlji si spavao, bitango nevaspitana uličarska, po tri dana nisi jeo. Od dečjih usta sam odvajala. Ja sam ti godinu dana pomagala. Ti si nezahvalna baraba. Životinjo, tebi sam kupovala umesto deci, dom i iskrenost si samo kod mene imao u životu. Čuvaj se zla onog kome si učinio dobro - napisala je ona tada.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"