Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Policija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Mariju P. (14) iz sela Veliko Laole (opština Petrovac) u subotu uveče je oteo stariji muškarac i već dva dana od nje nema ni traga ni glasa, pišu beogradski mediji.

Požar

Nenad Vujanović

Njeni roditelji prijavili su otmicu i policiji rekli da sumnjaju na izvesnog B. P., starog oko 40 godina, navodi portal.

Veruje se da je u pitanju trgovina ljudima, a policija je danas angažovala dodatne snage kako bi se ovaj slučaj što pre razrešio.

PROČITAJ JOŠ:

U istragu je navodno uključen i lokalni taksista, koji je čim je čuo da se u selu govori o otmici policiji prijavio da je devojčicu vozio zajedno sa čovekom čiji se opis podudara sa B. P. na kojeg su roditelji ukazali.

On je na saslušanju detaljno objasnio gde je odvezao devojčicu i muškarca, ali zbog istrage te informacije još ne mogu da budu obelodanjene.

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac

facebook

Ova otmica dogodila se samo nekoliko dana nakon što je srpska policija na niškom aerodromu razotkrila pokušaj nemačkih državljana da prodaju njenu vršnjakinju sa Kosova i Metohije. Samo zahvaljujući posmatranju sumnjivih putnika, policija je otkrila da se devojčica bez svoje volje uputila na let sa strancima koji su za nju pripremili i lažni pasoš.