Ubijeni dečak
printscreen
Ubijeni dečak

printscreen

Ubijeni dečak, Foto: printscreen

Dvanaestogodišnji dečak pronađen je mrtav u dnevnom boravku u kući njegove babe i dede s kojima je živeo zajedno s ujakom. Sumnja se da je upravo njih troje povezano s njegovom smrću jer je policija pronašla dokaze koji upućuju da ga je trojac maltretirao.

Prema izveštaju tužilaštva, policija je pronašla snimke koje svedoče o nasilju nad dečakom kojeg su prisiljavali na vežbanje pa su ga fizički kažnjavali. Poslednje dve godine Džejms Aleks Harli živeo je u američkoj saveznoj državi Montani s bakom i dedom, kao i njihovom decom, među kojima je bio i 14-godišnji ujak dečaka.

S njima je živeo otkad mu je otac preminuo. Policija je kazala da jedan od snimaka koji je nastao pre dve godine kada je tek došao u njihov dom prikazuje zdravog i dobro uhranjenog dečaka, dok je u vreme smrti pronađen neuhranjen, piše CNN.

Komentari (1)

joseluisloans@aol.com

17.02.2020 08:31

Zajam Jose Luis, pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 eura, 50000 do 300 000 eura po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu. Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.   pošaljite nam e-poštu na (joseluisloans@gmail.com)