„Hoću da se ubijem“ Coka koja je ubila investitora rezala vene plastičnom čašom? Njen advokat otkrio sve detalje!

Stojanka Stojanović Coka (70), koja je 2. septembra pucnjima iz pištolja ubila investitora Zorana Trifunovića (59) nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, pokušala je prekjuče sebi da prereže vene običnom plastičnom časom u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu!

Stojanka Stojanović Coka u stanju rastrojstva nakon ubistav,
Stojanka Stojanović Coka u stanju rastrojstva nakon ubistva, Foto: ALO/Dejan Briza

Coka je u nastupu rastrojstva dograbila plastičnu čašu, ali nije zadobila ozbiljnije povrede.

U Upravi za izvršenje zatvorskih sankcija nam je juče rečeno da je Stojanovićeva nanela sebi povrede plastičnom čašom i tom prilikom zadobila ogrebotine po rukama, zbog čega su joj stavljeni zavoji na ruke.

 

- Ona nije isekla vene. Nije u pitanju nikakva staklena čaša, već je reč o samopovređivanju plastikom. Pregledao ju je zatvorski lekar i nije životno ugrožena. Nakon pregleda je prebačena u zatvorsku bolnicu, gde je pod nadzorom lekara - rečeno nam je u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.

Zoran Trifunović, investitor, za čije se ubistvo sumnjiči
Zoran Trifunović, investitor, za čije se ubistvo sumnjiči Coka, Foto: Jutjub/B 92

Kako saznajemo, Coka nije bila sama u sobi, a njen pokušaj da naudi sebi je primetila cimerka, koja je o tome odmah obavestila zatvorske stražare, a oni su alarmirali nadležne.

Cokin advokat Goran Došen izjavio je juče za „Alo!“ da je posetio svoju klijentkinju u pritvoru i video da su joj ruke zavijene:

Kamere zabležile ubistvo Zorana Trifunovića
Kamere zabeležile ubistvo Zorana Trifunovića, Foto: Jutjub

- Rekla mi je da je isekla vene na rukama, ali priča nepovezano i nalazi se u teškom psihičkom stanju. Ona je težak psihički bolesnik već 40 godina i nije sposobna za suđenje. Ona tvrdi da je isekla vene pred ručak prekjuče oko 14 ili 15 časova i nalazi se u veoma lošem stanju. Ne verujem da je to mogla da uradi plastičnom čašom - rekao je advokat Došen.

Cokin advokat nam je rekao da nikako nije mogao da sazna zbog čega je njegova klijentkinja pokušala da digne ruku na sebe.

Negirala krivicu

Čak i kada je pronađen pištolj, Coka je poricala da je ubila Trifunovića, sa kojim je bila u sukobu zbog placa na kojem se nalazi njena kuća, međutim, nakon urađene parafinske rukavice, pokazalo se da ima tragove baruta na rukama.

- Ne mogu sa njom da obavim normalan razgovor. Samo mi je rekla da je prerezala vene i ponavlja: „Hoću da se ubijem, neću više da živim.“ Ona nije u stanju da odgovara i stalno upozoravam da je ona težak psihički bolesnik od 1985. godine i da ne može da bude procesuirana u normalnom postupku - izjavio je za naš list advokat Došen.

 

Stojanka Coka Stojanović je optužena za ubistvo investitora Zorana Trifunovića, koga je početkom septembra usmrtila hicima iz pištolja, pucajući tri puta. Policija se ubrzo uputila ka njenoj kući, koja se nalazi nekoliko ulica od mesta zločina, i Stojanku zatekla u krevetu.

Ona je negirala da ima ikakve veze sa zločinom i dok je policija pretresala njenu kuću, u kojoj živi sa sinom.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

 • Korisnik: CRNA RUKA - APIS
  17/11/2018 - 16:54
  nije ONA NIKAKVA COK VEĆ OSUĐENIK - UBICA.SAMO JOJ VI TEPAJTE. UREDU UBILA JE SKOTA ALI ONA NIJE NIKAKVA MAZA VEĆ ROBIJAŠ.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi