"MESO JE OTPADALO, VIDELE SU SE KOSTI..." Vlasnik restorana u kome je bila Teodora izneo jezive detalje nesreće

"Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar".

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Tri dana posle teške saobraćajne nesreće kod "Avala filma" na Košutnjaku, Beograđanka Teodora R. (19) i dalje se nalazi na Odeljenju intenzivne nege Urgentnog centra.

Vozač F. I. (20) koji je u subotu oko 23 sati naleteo na devojku u Ulici Kneza Višeslava 88 juče je uhapšen, a kako ističe Goran Radivojević vlasnik restorana u kom je kobne večeri Teodora izašla sa društvom, samo odjednom se začuo prasak i snažan udar, a sve se odigralo u deliću sekunde.

- Pošto kafana radi do 23 sata, Teodora je deset minuta ranije krenula kući, jer je skoro položila i ima probnu vozačku dozvolu - priča Radivojević i dodaje:

Policija, uviđaj
Foto: RINA

- Moja supruga je zakazala rezervaciju, a za stolom je bio njen dečko i još četvoro, petoro drugara. Ona je prelazila pešački prelaz kod "Avala filma" jer joj je automobil bio parkiran prekoputa ulice. Iako je bila u žutoj i lako uočljivoj haljini, odjednom se začuo snažan udar. Odmah je stala muzika u restoranu, a šurak je prvi dotrčao do nesrećne devojke i ugledao stravičan prizor, stopalo joj je bilo potpuno unakaženo. Meso je bilo otpalo, a videle su se i kosti.

U totalnom haosu on je uzeo od Teodorinog dečka kaiš i zavezao ga devojci oko noge kako bi zaustavio krvarenje i kako bi ona ostala u svesnom stanju do dolaska vozila Hitne pomoći.

- Odjednom je nastala panika, društvo nesrećne devojke bilo je u totalnom šoku - kaže vlasnik restorana.

- Šurak je vikao i tražio od gostiju da neko odmah pozove policiju i sanitetsko vozilo, a njihova brza reakcija verovatno je spasila devojku. Žena je stalno u kontaktu sa drugovima kako bi pratila njeno zdravstveno stanje. Molimo se da devojka na kraju bude dobro i izađe što pre iz bolnice - zaključio je Radivojević.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi