Reka ljudi pred kućom male Tanje, jecaji i plač odzvanjaju ulicom! Klenj ZAVIJEN U CRNO!

Alo!; D.K. | vesti 2019-07-29 13:35:08 2019-07-29 13:35:08

Tragično preminula devojka sahranjena u 12 sati.

E-stock/Miloš Rafailović

*Četvoro mladih poginulo u saobraćajnoj nesreći

*Devojka koja je vozila automobil je na lečenju u bolnici

*Veliki broj prijaelja se okupio da ih isprati na poslednji počinak

Na groblju u Klenju je urmlica Tanje Lacković na kojoj piše da je tragično preminula dana 27. jula 2019. godine u svojoj 18-oj godini života.

Ožalošćeni su otac Vladan, majka Snežana, sestra Aleksandra, deda Dragosav, baba Ivanka i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji.

PROČITAJ JOŠ:

Potresne scene

Ispred kuće Tanje Lacković (18) na dan njene sahrane u Klenju, kod Bogatića, okupio se veliki broj prijatelja i rodbine.

Sve do ulice mogli su da se čuju jecaji, naricanje i plač. Neki od prisutnih komentarisali su da nikad ništa jezivije u životu nisu čuli.

Brojni prijatelji i rodbina bili su ispred kuće, kao i kilometarska kolina vozila, policijski automobili i policijski kombi, kao i vozilo Hitne pomoći.

Okupljeni su se među sobom pitali kako je moguće da se ovo desilo Tanji.

Podsećamo, u strahovitoj nesreći koja se dogodila u subotu rano ujutru, dok se petoro mladih kolima vraćalo iz noćnog provoda, život je na licu mesta izgubilo čak njih četvoro.

Miodrag Jovičić (19), Sara Lolić (17), Ivana Bogunović (20) i Tanja Lacković (18) preminuli su kada je automobil, kojim je upravljala Sarina starija sestra Maja Lolić (19), sleteo s puta, isprevrtao se nekoliko puta pre nego što je udario u stub javne rasvete, iščupavši ga iz zemlje od siline udarca.

Miodrag Jovičić (19) i Ivana Bogunović (20) biće sahranjeni danas u Mačvanskom Pričinoviću, a Sara Lolić sahranjena je juče.

BONUS VIDEO:

 

Expand player
Pogledajte više