Policija, specijalci
Alo!/ Masanori Jošida
Policija, specijalci

Alo!/ Masanori Jošida

Foto: Alo!/ Masanori Jošida

* Ramo K. (59) pucao u bivšu partnerku M.A. (45), a potom u sebe u Sjenici

* Nesrećna žena sa teškim povredama prevezena je u sjenički Dom zdravlja, a prema prvim informacijama ona je van životne opasnosti

* On je preminuo na licu mesta

Prema novim detaljima nesreće, do svađe bivših partnera došlo je oko pola dva kada je Ramo došao na farmu gde M.A. radi i pokušavao da je ubedi da napusti posao i da mu se vrati.

Pročitajte još:

- Tokom svađe Ramo je izvadio pištolj i ispalio tri hica u grudi i rame M. A. teško je povredivši. Nakon toga, pucao je sebi u grudi, a preminuo je na licu mesta - kaže izvor iz istrage.

Nesrećna žena sa teškim povredama prevezena je u sjenički Dom zdravlja, a prema prvim informacijama ona je van životne opasnosti.

Vladislava (23) ostavila sina i ćerku bez hrane i vode 11 dana! Dečak umro u stravičnim mukama, a iza svega se krio jeziv plan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:09 Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva.

Prema nezvaničnim informacijama, Ramo i ona su bili u kratkotrajnoj ljubavnoj vezi do pre mesec dana kada ga je M. A. napustila i počela da radi na farmi udaljenoj dvadesetak kilometara od Sjenice.

- On se nije mirio sa tim. Na sve načine je pokušavao da je ubedi da mu se vrati, ali je ona odbijala. Zbog toga je i u nedelju došao u Caričinu - kaže izvor.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom