Luka Radulović
Facebook
Luka Radulović

Facebook

Luka Radulović, Foto: Facebook

Luki Raduloviću, koji je ubijen u aprilu ove godine u jednoj beogradskoj kafani, danas je održan šestomesečni pomen na groblju Orlovača.

To je javnost obavestio Lukin brat blizanac David Radulović, koji je uz obaveštenje postavio fotografiju i potresne stihove posvećenje ubijenom bratu.

Pročitajte još:

- Ako ikad zaplačete, neka bude zbog njega jer je voleo... Kada vidite zvezdu koja pada i iza nje ostane nema polutama, niko ne zna šta u njemu biva... U njemu počiva dečija galama. Zauvek tvoj. Zauvek moj. Zauvek svoji. - napiso je David.

Osuđeni narko diler Luka Radulović ubijen je 18. aprila u Beogradu dok se sa devojkom i prijateljima provodio u kafani "Ispod mosta". Radulović je bio dobro poznat policiji kao diler kokaina i drugim krivičnim delima

Isekao predsednikovu kolonu

Podsetimo, Radulović, je takođe kao vozač, zajedno sa Stevanom Dukićem (22) i Milošem Tančevim (22), u automobilu marke „bentli“, 2. septembra 2017. presekao kolonu vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kružnom toku na Topčiderskoj zvezdi u Beogradu i time ugrozili njegovu bezbednost. Luksuzni "bentli" koji su tada vozili u vlasništvu je bivšeg fudbalera Ivice Dragutinovića.

Radulović i dvojica njegovih kolega ubrzo su posle presecanja predsedničke kolone bili uhapšeni i određen im je pritvor. Nakon što su saslušani predviđeni svedoci, oni su pušteni iz pritvora 20 dana kasnije 22. septembra, a kasnije je protiv njih podignuta i optužnica.

Komentari (1)

Dragoslav

18.10.2018 20:06

Sta znaju deca sta je droga, uzmu pa prodaju.