Radenko P.
facebook.com
Radenko P.

facebook.com

Radenko P., Foto: facebook.com

* Radenko P. (54) u videu koji je snimio i objavio tvrdi da nije silovao pastorku

* Navodi da se sa suprugom redovno čuje telefonom

* Takođe navodi da supruzi nikad nije pretio telefonom 

Pedesetčetvorogodišnji Radenko P. Iz sela Boka u opštini Sečanj, kod Zrenjanina, nakon što je iz Austrije stigao u Srbiju, u autobusu za Zrenjanin snimio je i na svoj FB profil okačio video u kojem priča kako se redovno telefonom čuje sa svojom suprugom M. i da se čak video sa njom ispred Sigurne kuće u Zrenjaninu i uručio joj paket, pri tom ne dajući objašnjenje otud ona sa ćerkom, u Sigurnoj kući.

Radenko (54) primoravao pastorku (9) na oralni s*ks?! Kad ga je žena prijavila, uradio je nešto gnusno?!

AUTOR: Pink/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:20 - 16.08.2019. 15:34 Sumnja se da je devojčicu zlostavljao više puta tokom juna. Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Uhapšen Radenko N. (54) iz Zrenjanina * Sumnja se da je nekoliko puta tokom juna meseca pastorku (9) dodirivao po genitalijama i primoravao na oralni seks * Sumnjiči se i da je ženi pretio ubistvom Policija je uhapsila Radenka N.

Kivan na policiju u Sečnju, koja bi, kako kaže, odmah proglasila da je uhapšen, a ne da se sam prijavio, izrazio je želju da to učini u Zrenjaninu, uz tvrdnju da nikoga nije silovao i da nikada nije pretio ubistvom svojoj supruzi.

Radenko P. je ljut i na neke meštane rodnog sela, koji su mu, kako kažu namestili silovanje, koje on nije počinio. Komentari na društvenim mrežama su nakon objavljivanja video klipa, različiti, od onih koji pružaju podršku mirnom i poštenom meštaninu Boke, koji povremeno radi u Austriji, do onih koji ga kunu i osuđuju za ono što je učinio.

Zrenjaninska policija, kao ni tužilaštvo, za sada se nisu oglasili povodom morbidnog slučaja seksualnog uznemiravanja desetogodišnje devojčice, inače pastorke Radenka P.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!