Bus plus kontrolor
Alo!/Masanori Jošida
Bus plus kontrolor

Alo!/Masanori Jošida

Bus plus kontrolor, Ilustracija Foto: Alo!/Masanori Jošida

U pitanju je isti napadač koji je napao kontrolora I. N. i 2013. godine i zbog toga bio kažnjen sa 30.000 dinara, pišu beogradski mediji.

Naime, kontrolora je putnik, koji nije imao autobusku kartu, udario pesnicom u predelu slepoočnice i pobegao. Patrola policijske stanice Čukarica je ubrzo došla na mesto incidenta, napravila zapisnik i povređenog I. N. sa lakšim povredama, uputila u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.

PROČITAJTE JOŠ:

- Jedan putnik udario je drugu osobu na liniju 89 - rekli su iz MUP-a.

Zabrinjavajuća činjenica je što je u pitanju isti putnik koji je pre pet godina napao I.N. i prošao sa novčanom kaznom od 30.000 dinara.

Samo od početka ove godine u Beogradu se dogodilo na desetine napada na kontrolore Busplusa, od verbalnog do fizičkog obračunavanja s njima - šutiranje, udaranje pesnicom, guranje, psovanje...

Putnici koji se fizički obračunavaju sa kontrolorima, ili nemaju kartu za prevoz ili odbijaju da je kupe.

Komentari (2)

zika

13.11.2018 18:25

Pre bih izvadio kutnjak nego da budem kontrolor .

Milan

13.11.2018 18:44

Ne podržvam nasilje ni u jednom slučaju, ali ovakva vrsta naplate je toliko nelogična, da je to strašno. Prvo, nije normalno da to čini privatna firma, a ne GSP, drugo, nije normalno da naplatu vrše bezobrazni, neprijatni i prepodobni kontrolori. Bio sam prisutan kada su tri kontrolora maltretirali ženu i izvukli je za ruku iz autobusa. Čast izuzecima.