PRERANO JE POČEO! Prvak nasilnik zlostavlja decu po školi! Davi ih, gura im zemlju u usta, udara pesnicama! Škola ne reaguje!

Užas u Pančevu.

Škola
Škola, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

* Roditelji čija deca pohađaju prvi razred u OŠ "Vasa Živković" uputili su dopis direktorki sa molbom da se maltretiranju druge dece stane na put

* Škola ne želi da komentariše navodne incidente

* Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja desio se u srpskim obrazovnim ustanovama, ovoga puta u Pančevu i to među đacima prvacima

Ogorčeni, ljuti i uznemireni roditelji prvačića koji od početka školske godine trpe maltretiranje jednog od učenika u odeljenju I-3, prijavili su slučaj direktorki škole, a redakcija portala K-013 imala je uvid u dopis.

Anica (40) prodala ćerku (17) Branislavu (63) u Nišu, a maloletnog sina primorala na nešto jezivo!

AUTOR: Srpski telegraf/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 11.10.2019. 07:29 Užas! selo, Foto: Tanjug Anica Bogićević (40) prodala je ćerku (17) Branislavu Mašiću (63) u Nišu, kojem je dugovala novac, a sina (13) primorala da radi u njegovom luna-parku! "BILO NAM JE ČUDNO ŠTO NIJE SA NJIM NA SVADBI" Iz kuće se prethodno veče čuo smeh, a onda je muž ujutru našao obešenu!

Kako se navodi u prijavi, jedan učenik udarao je decu punom flašicom vode u glavu, davio ih rukama, stavljao zemlju u usta, udarao pesnicama po glavi i vratu, šutirao u stomak, pljuvao, čupao za kosu.

Roditelji kažu i da je sporni učenik makazama sekao kosu jedne devojčice a pre toga obezbeđenje navodno nije reagovalo na poziv dece dok je sporni učenik fizički napao drugo dete u toaletu.

Škola, đaci
Škola, đaci, Foto: Alo!/ Dejan Briza

- Mi kao roditelji dece koja trpe maltretiranje i vršnjačko nasilje koje traje već četiri nedelje Vas molimo da nešto preduzmete u najkraćem mogućem roku. Zahtevamo da se što pre reši ova situacija dok nije došlo do ozbiljnijeg povređivanja. Škola kao ustanova obrazovanja i vaspitanja, ima obavezu da vodi računa o poštovanju prava svakog deteta - stoji u dopisu.

POTVRĐENO IZ DOMA ZDRAVLJA BLACE! Šipka je popustila, sve je popadalo na jadnu ženu, kičma joj je spljeskana!

Ovaj dopis je, kako navode, predat i zaveden 2. oktobra i za sada nema nikakvih informacija o tome da li se nešto preduzelo.

"Postoje fotografije koje ispituje policija! Svi putevi vode u državu pored nas"!

Sudbina devojčice Barbare Vitez (16) iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016. na mostu na Tisi, i dalje intrigira javnost. Roditelji veruju da je njihova ćerka i dalje živa, a ove nade s vremena na vreme podgrevaju informacije da je devojčica viđena u Mađarskoj.

Da je vršnjačko nasilje pojava češća no što možemo i da pretpostavimo, pokazuju i primeri prema kojima se u toku samo jednog dana, u školama širom Srbije dese 4 incidenta. Ove alarmante podatke podelila je na društvenoj mreži Dragana Janković, majka malog Alekse koji je sebi oduzeo život jer više nije mogao da se nosi sa maltretiranjem od strane svojih vršnjaka.

Beograd, škola, đaci
Beograd, škola, đaci, Foto: Alo!/Dejan Briza

SRBIN DROGIRAO PASTORKU (16) I SILOVAO! Davao joj ekstazi, spid i kokain na silu, a onda joj radio najodvratnije stvari! Krenuće vam suze kada vidite gde joj je majka bila za to vreme!

Proteklih nedelja su se slučajevi vršnjačkog nasilja nizali jedni za drugim.

Dečaku iz Odžaka rasečena je glava na času matematike od udarca u sto, u Nišu je još jedan učenik povređen u dvorištu škole pri čemu mu je slomljena ključna kost. U Kuršumliji je mališan tokom boravka u školi polivan vodom, a sumnja se i da je mladić star 17 godina u ponedeljak bio žrtva vršnjačkog nasilja u Bajinoj Bašti.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi