Protiv Zorana Marjanovića nema dokaza!

Jelena Paunović | vesti 2017-11-09 17:15:57 2017-11-09 17:15:57

Advokat Toma Fila u ekskluzivnom razgovoru za „Alo!” kaže da blato na pantalonama Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv!

Oliver Bunić

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

- Onaj ko je izvršio ovo ubistvo morao je na sebi da ima krv, a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu Marjanović, po ubici je prskala krv, a ne samo blato. U slučaju „Marjanović“ radi se o čisto emotivnom ubistvu... Ne zaboravimo da emocije mogu biti i mržnja i ljubav - kaže za „Alo!” Toma Fila i isključuje mogućnost da je nesrećnoj ženi presudio plaćeni ubica.

Toma Fila tvrdi da osumnjičeni Zoran Marjanović ima izuzetne advokate - Veljka Delibašića i Aleksandra Zarić. 

Mukotrpan rad

Toma Fila je u svojoj advokatskoj praksi radio na oko 1.000 slučajeva teških ubistava i „svaki je bio specifičan“. On tvrdi da se u 99 odsto slučajeva takav zločin rešava za 24 sata ili eventualno 48 sati i da je sve preko toga težak i mukotrpan rad.

- Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja predložio da to čine dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno. Najgore od svega je ako se slučaj „Marjanović“ završi oslobađajućom presudom - tvrdi Fila. 

Advokat Fila je i ranije za naš list tvrdio da je beogradska policija u ovom slučaju zabrljala u startu.

- Policija je zabrljala na uviđaju, nisu nađeni tragovi i ne zna se gde je pevačica ubijena. Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi - kazao je Fila.

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao:

- To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ništa ne vredi, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem - ispričao je on.

Slučaj „Marjanović“ večeras u „Pravcu“

Emisija „Pravac” na „Pink 3“ večeras u 20 časova baviće se slučajem ubijene Jelene Marjanović. Na pitanja voditelja glavnog i odgovornog urednika „Alo!”, Duška Vukajlovića odgovaraće Jovanka Zečević, advokat iz kancelarije Tome File, Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja Novi Sad, i Jelena Paunović, urednik Hronike u listu „Alo!“.

 
Expand player
Pogledajte više