MIRELA (26) ZA ALO Ispovest beogradske prostitutke o perverznim zahtevima klijenata: Srpski tajkun tražio da ga davim tokom seksa!

Šokantno

Prostitutka
Prostitutka, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Voleo da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom dok ne izgubi svest, kaže Mirela P. (26)

U ovaj posao uvela me je moja tadašnja cimerka. Dok sam studirala, radila sam u parfimeriji i u butiku, ali plata je bila mala. Često je kasnila, trebalo je platiti kiriju, račune, ispite, priča Mirela

Klijenti su mi uglavnom bankari, privrednici, vlasnici jakih firmi, sportisti. Traže me oženjeni, razvedeni, samci...

Otkako je sveta ljudi su se snalazili da prežive na razne načine, pa je tako i ženski rod nudio svoje telo za hranu, zaštitu, preživljavanje... U današnje vreme najstariji zanat nije izumro, čak naprotiv, prati ponudu i prilagođava se željama platežnih muškaraca. Većina devojaka na svetu koje se bave tim zanatom ima gotovo istu priču kako i zašto su počele da prodaju telo. Novinari „Alo!“ našli su se sa Mirelom P. (26), koja je bez dlake na jeziku otkrila detalje svog posla. Ona nam otkriva da su sada u trendu „domino dame“ i da je mušterija od nje zahtevala da ga davi dok ne izgubi svest!

Na sastanku koji smo ugovorili pojavila se gotovo sramežljiva devojka, diskretno našminkana, kestenjaste kose i zanosnih oblina, koje je pokušavala da sakrije. Kada je progovorila, videlo se da je obrazovana, kao i ima južnjački akcenat. Ispričala nam je da su joj klijenti biznismeni, bankari, privrednici, vlasnici jakih firmi, ali dešava se i da bude i neko ko je iz sveta sporta - uglavnom fudbaleri. Njene usluge traže oženjeni, razvedeni, samci…

Prostitutka
Prostitutka, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Odluka da se bavim ovim poslom nije došla odmah. U ovaj posao uvela me je moja tadašnja cimerka. Zajedno smo studirale, ali znala sam da se ona bavi ovim poslom. Dok sam studirala, radila sam u parfimeriji i u butiku, ali plata je bila mala. Često je kasnila, trebalo je platiti kiriju, račune, ispite, a na pomoć roditelja u unutrašnjosti nisam mogla stalno da se oslonim jer su slabo zarađivali. Kako je plata dosta kasnila, upitala sam šefa kada ću je dobiti, na šta se on nasmejao i rekao da mogu da zaradim i mali bonus ukoliko budem dobra prema njemu. Odbila sam ga i taj razgovor prepričala cimerki, na šta mi je ona rekla da se sve vrti oko seksa. Mi imamo nešto što je muškarcima potrebno - u dahu se priseća Mirela i dodaje:

- Nismo puno pričale o tome, ali me je jednog dana upitala da li bih išla sa njom. U pitanju su bili njeni stalni klijenti. Nisam odmah pristala, ali kako mi je bio potreban novac, pomislila sam: „Šta me briga, idem jedno veče, zaradiću 500 evra.“ Otišli smo i moram da kažem da je to prvo iskustvo bilo dobro. Momci su bili nekoliko godina stariji od nas, bili su zgodni, fudbaleri s puno para. Sutradan sam ceo dan razmišljala o tome, međutim, odlučila sam da se time neću baviti jer sam u tom periodu bila u ozbiljnoj vezi. Naravno, kada je novac otišao na kiriju i račune, a plata u parfimeriji gde sam radila i dalje kasnila, pitala sam cimerku da me ponovo povede na neki posao. Tako je krenulo i tako još uvek traje - otkriva Mirela dok mirno ispija kafu.
Ona prepričava i bizaran zahtev jednog klijenta.

Prostitutka, seks, prostitucija
Prostitutka, Foto: Shutterstock,

- Imala sam, recimo, situaciju da je jedan biznismen voleo da dominiram nad njim. Tražio je da ga davim jednom posebnom ogrlicom, ali tražio je da ga davim dok ne izgubi svest. Odbila sam to - kaže naša sagovornica.

Nema posla u struci

Ona navodi da je pokušavala da se bavi pristojnim poslom, ali da nije imala sreće.

- Pokušavala sam da radim druge poslove, ali nije išlo. Po završetku studija želela sam da nađem posao u struci i izađem iz ovog posla. Međutim, traženje posla u struci bilo je ravno traženju izgubljenog blaga, a od nečega je trebalo da se živi, u tom periodu i otac mi je preminuo, a on je privređivao i zarađivao kod kuće - otvara dušu Mirela sa setom u očima zagledana u daljinu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi