JEDVA SMOGLI SNAGE DA KAŽU MAJCI! Pronađen 4-godišnji dečak sa Kosova koji je nestao u četvrtak! Policajci se slomili kad su videli njegovo telo!

Dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen.

Pucnjava Malme Švedska policija
Pucnjava Malme Švedska policija, Foto: Tanjug/AP

Dečak (4), Zenel M, za kojeg pojedini mediji pišu da je poreklom s Kosova, a koji je nestao u četvrtak u Švajcarskoj, pronađen je mrtav. Njegovo telo je pronađeno u petak posle podne u reci Ar. Prema rečima policije, verovatno se udavio, a nadležni su ove strašne vesti preneli njegovoj majci, piše aargauerzeitung.ch.

DOŽIVEO SMRT NAJMILIJIH, OCU UBIJENE NADE (57) POZLILO Deca prisustvovala krvavom piru, stariji pozvao u pomoć! Reči koje odzvanjaju

Zaposleni u obližnjoj hidroelektrani su pronašli telo dečaka u reci, istakla je policija kantona Argau. Prema prvim rezultatima istrage pretpostavlja se da je dečak pao dok se igrao u četvrtak u Moriken Vildegu i da se udavio.

Dečak je u četvrtak boravio sa majkom i drugom decom na igralištu. U blizini mesta gde se igrao nalazi se reka Abah. Oko 16:30 majka je primetila da joj je sin nestao. Posle uzaludne potrage, obaveštena je policija.

 

Nakon što je prijavljen njegov nestanak, policija je krenula u potragu za mališanom.

Vatrogasna brigada je pretražila celo područje i obalu reke gde se dečak igrao. U potrazi je korišćen i policijski helikopter, kako bi se lakše lociralo nestalo dete.

"BOLJE DA SAM JA POGINUO, HOĆU DA MENE SAHRANE PORED" Saša (37) nastradao kad je na njega palo devet tona lima, brata slomila tragična vest!

Pored toga oko dvadesetak policajaca je pretražilo područje gde je dečak poslednji put viđen.

Potraga je trajala sve do ponoći, a onda je nastavljena u petak. Zbog kiša koje su padale poslednjih dana reke Abah i Ar su imale povećan vodostaj, a takođe su postojale jake struje.

 

Ovaj događaj bi mogao da ima krivične posledice, što pokazuje i slučaj koji se dogodio krajem aprila 2015. godine u istom području.

POLIO JE BENZINOM I KRESNUO ŠIBICU Tragedija u Molu: Ljubomorni muž pobesneo, zapalio ženu i pokušao samoubistvo insulinom

Dečak je upao u reku Roes, dok je šetao sa ocem. Otac je sina na trenutak izgubio iz vida. Posle tri nedelje detetovo telo je pronađeno, a obdukcija je pokazala da se dečak utopio.

Otac je optužen i osuđen za ubistvo iz nemara. Međutim, sud ga je oslobodio i izrekao je uslovnu kaznu od 18 meseci zatvora.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Uciteljica
  25/05/2019 - 22:54
  E, sirota majka, kako ga nije imala na oku. Zapricala se sa drugaricama. Vidim ih ja, ovde u Becu, zasednu u parku, donesu prostirke za travu, Kolace i sokove za posluzenje i lepo se druze dok im se deca igraju. Sirotica, izgubila ga je iz vida i zaboravila na opasnost od vode. Jadno detence, srce da ti prepukne.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi