Hitna pomoć
Alo!/ Masanori Jošida
Hitna pomoć

Alo!/ Masanori Jošida

Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Automobil koji se kretao iz pravca Prokuplja ka Žitorađi, prešao je u suprotnu traku.

Vozač je izgubio kontrolu nad vozilom i probio ogradu dvorišta jedne privatne kuće, udario u bunar, a zatim se automobil prevrnuo na krov.

Čuo se jak i tup udarac, a onda su svi ugledali muškarca kako se drži za glavu i sedi u lokvi krvi! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO SA LICA MESTA)

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 13.10.2019. 11:51 - 13.10.2019. 12:14 Stariji muškarac zadobio je jutros povredu glave kada je udario u tablu na kojoj je obeležen red vožnje autobusa javnog gradskog prevoza, na stanici na Zelenom vencu. Incident na Zelenom vencu, Foto: printskrin Nemili događaj desio se oko 9.50 sati, a povređenom čoveku ukazana je medicinska pomoć.

-Teške telesne povrede zadobio je vozač M.I. (32) , a suvozač P. M. (37) i P.V. (35) su lakše povređeni. M.I. ima povrede glave, grudnog koša i adbomena- rekli su u prokupačkoj policiji.

Kako je potvrđeno u prokupačkoj bolnici, sve tri povređene osobe primljene su noćas oko 3 sata, urađena im je dijagnostika, a M.I. je prosleđen na lečenje u niški Klinički centar, odakle je jutros vraćen u bolnicu.

Ostali povređeni su pušteni kući.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ