Pavle, žandarm
Printscreen/YouTube
Pavle, žandarm

Printscreen/YouTube

Pavle, žandarm, Foto: Printscreen/YouTube

Porodica i prijatelji čekaju da se dopremi kovčeg sa telom nesrećne devojke.

Kako se nezvanično saznaje od poznanika Marine Petković, ona je nekoliko godina radila u obdaništu u Staroj Pazovi, gde je navodno upoznala Pavla, čija decu su pohađala ovu predškolsku ustanovu. Prema njihovim rečima, po decu su dolazili i otac i majka, kad je ko mogao od obaveza. Posle dugogodišnjeg rada u obdaništu u Staroj Pazovi, u septembru 2019. godine Marina iznenada napušta taj vrtić i prebacuje se da radi u rodnom mestu.

Nezvanično, tamo se zaposlila u lokalnom vrtiću, u kom se zadržala četiri meseca. Kako sumnjaju njeni poznanici, ona se iz Stare Pazove sklonila da se ne bi više viđala sa Pavlom, kada on dovede decu u vrtić. Pre manje od mesec dana Marina je ponovo promenila radno mesto i prešla u vrtić u blizini porodične kuće.

Roditelji dece kojima je Petkovićeva bila vaspitačica ističu da je svoj posao obavljala maksimalno korektno, i niko nije imao pritužbi na njen rad. Kako oni kažu, u vrtićima u kojima je radila nikada je nisu videli u Pavlovom društvu.

Navodno, Marina je dugogodišnjeg dečka ostavila zbog Pavla, ali on nije hteo da se razvede od žene zbog nje. On je kobnog dana nesrećnu devojku odveo na stari Vojni put gde slabo ko zalazi i u naletu rastrojstva aktivirao ručnu bombu i oboje ih usmrtio.

Tagovi