Policija
Alo.rs
Policija

Alo.rs

Policija, Foto: Alo.rs

Ženi je jedno oko potpuno zgnječeno, a na drugom joj je otkinut živac. 

- Ovo nije prvi put da je prijavljeno nasilje iz te porodice. Policija je pre dve godine intervenisala i muškarac je imao meru zabrane prilaska ženi, ali verovatno su se kasnije pomirili. Ovo poslednje je strašno što se dogodilo. On je nesrećnu ženu uhvatio rukama za glavu i svojim palčevima joj pritiskao oba oka - prepričava horor izvor Kurira i dodaje da je žena obilno krvarila iz očnih duplji i da lekari iz Hitne pomoći nisu mogli da joj zaustave krvarenje.

- Odmah je sanitetom prevezena u bolnicu u Smederevskoj Palanci, a zbog težine povreda odatle je prevezena u Beograd na VMA, gde je smeštena na očnu kliniku - kaže izvor i dodaje da je D. M. operisana.

- Lekari ovako nešto nisu videli dosad, žena će, nažalost, po svemu sudeći, ostati slepa na oba oka - dodaje sagovornik. Komšije supružnika kažu da je uhapšeni Đ. R. poznat u njihovoj ulici kao nasilnik i da ovo nije prvi put da je tukao suprugu.

- Ništa me ne čudi od njega - priča jedan komšija i dodaje da Đ. R. i D. M. u njihovom komšiluku žive oko godinu dana.

- Menjali su stanove i navodno ostajali dužni ljudima, priča se i da imaju probleme s pićem. Kada god bi se s nekim posvađao, Đ. R. je pretio da će mu izvaditi oči i kako je to već jednom uradio, maltene se hvalio time - pričaju susedi i objašnjavaju da preksinoć nisu čuli svađu iz njihovog stana.

- Ko zna šta joj je radio i koliko se iživljavao nad njom. Mi smo malo dalje, pa i ne čujemo. On je bio po zatvorima i znao je da se napije i maltretira ljude - priča komšinica. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

Bonus:

Pročitajte još: