PAO U DEPRESIJU KAD SE RAZBOLEO Pretio je da će se ubiti, ali ovo nije ništa nagoveštavalo! Tragedija u Somboru, evo kako je počelo

Bili su u braku bez dece

policijska traka mesto zločina policija ubistvo
mesto zločina Foto: Alo!/Marko Metlaš

Branko Vujčić (62) ubio je u ponedeljak po podne hicima iz pištolja svoju suprugu Desimirku (55) kod Hipodroma u Somboru, pa potom  izvršio samoubistvo.

Prema nezvaničnim informacijama, tragedija se dogodila oko 13 časova.

- Branko i Desimirka su kolima došli do Hipodroma, pa su se tu najverovatnije posvađali. On je potegao pištolj i pucao u grudi svojoj supruzi, koja je bila izašla iz automobila. Kad je video šta je uradio, Vujčić se vratio u automobil i pucao sebi u glavu, ali je preživeo metak - priča sagovornik i dodaje da je Branko pucao nesrećnoj ženi direktno u srce.

Desimirkino telo, obliveno krvlju, nešto kasnije su pronašli prolaznici, koji su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

- Ona je ležala na zemlji pored auta i lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Njen suprug je pronađen u vozilu s ranom od metka na glavi i hitno je transportovan u bolnicu u Somboru, odakle su ga prebacili u Novi Sad - kaže izvor, a prema kasnijim informacijama i on je podlegao.

Kako se saznaje, Branko i Desimirka bili su u braku 35 godina, stanovali su u Ulici Dušana Staničkova u Somboru i stalno su se selili.

JEZIV SUDAR NA NOVOM BEOGRADU "Puntom" se isprevrtali na raskrsnici, grupa mladića jedva izvukla živu glavu!

- Nemaju dece. Desimirka je prošle godine povremeno odlazila u Nemačku da radi kao negovateljica i taj dan se vratila iz Nemačke. Branko nigde nije radio. Njih dvoje se u poslednje vreme nisu slagali, jednostavno, njihov odnos nije funkcionisao - kaže izvor i dodaje da je Desimirka zbog toga podnela papire za razvod.


SRUŠIO SE ZID DOK SU RADNICI RADILI Urušio se hotel u Kosovskoj Mitrovici, čovek ostao zarobljen! (VIDEO)


- To je verovatno bio okidač za Branka da počini zločin, jer je trebalo da ostane sam, a to nije mogao da podnese. S druge strane, Desimirki se smučilo da ga izdržava i da plaća njegove dugove - kaže izvor i dodaje da je automobil u kom je Branko pokušao da se ubije njegov, ali da ga je registrovao na rođaka upravo zbog dugova.


- Branko nije alkoholičar, ali je bio zapao u depresiju otkako se razboleo. Stalno je govorio da će se ubiti, ali nije nagoveštavao da će ubiti ženu. Nije slušao savete da počne da radi nešto, a nije ni bio zainteresovan za rad - kaže izvor i dodaje da Branko nije zlostavljao suprugu.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi