O SRPSKOM KUVARU BRUJI REGION Preti mu velika robija, sestra u šoku!

Trenutno u pritvoru u Sloveniji.

Dejan Markus, kuvar
Dejan Markus, kuvar, Foto: Facebook

Dejan Markus (44) proslavljeni srpski kuvar čiji je nestanak najpre prijavljen u Hrvatskoj a zatim se utvrdilo da je uhapšen u Sloveniji nakon što je granična policija kod njega pronašla 2,8 kilograma amfetamina, mogao bi da bude osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 10 godina ukoliko se dokaže da je kriv.

Markus se sada, nakon što je ceo region pomno pratio vesti o njegovom nestanku a zatim i pronalasku, nalazi u pritvoru u Sloveniji koji mu je odredio istražni sudija Okružnog suda u Ptuju.

Dok njegova sestra Jelena Markus koja je sa medijima razgovarala od trenutka kada je prijavljen Dejanov nestanak nestanak, izražava veliki šok i nevericu zbog brata uhapšenog sa više od dva kilograma opojne droge, njemu se smeši višegodišnja robija jer ukoliko se dokaže da je kriv, za krivično delo nedozvoljena proizvodnja i trgovina drogom i nezakonitim supstancama u sportu i sirovina za proizvodnju nedozvoljenih droga u Sloveniji je zaprećena kazna zatvora od jedne do deset godina!

Nestanak Dejana Markusa, kuvara proslavljenog po emisiji "Kuvati srcem", potresao je čitav region. Njegova sestra reporterima hrvatskih medija ispričala je ranije da je ovaj Beograđanin nastanjen u Zagrebu nestao 7. februara, nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Nestanak je odmah prijavljen policiji, a prijatelji i porodica dali su se u detaljnu potragu za njim. Uspeli su da saznaju da je Markus iz kuće izašao ponevši samo lične stvari. Sve dok 13. decembra na svom Fejsbuk profilu Jelena Markus nije objavila da je njen brat pronađen, živ i zdrav.

Srećnoj vesti obradovali su se svi, ali malo je prošlo dok nije usledio novi šok - mediji su otkrili da je Markus uhapšen na granici sa Slovenijom sa 2,8 kilograma amfetamina.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi