Pregazila je Miloša i njegovu trudnu verenicu, a onda je njen otac uradio nešto što će mnoge RAZBESNETI

Blic | vesti 2018-07-21 11:28:19 2018-07-21 11:28:19

Miloševom ocu je prvo zazvonio telefon, a onda je čuo glas čoveka čija je ćerka kriva što više nema njegovog Miloša

facebook

Dragutin Vukomanović iz Žitkovca kod Zvečana, čiji je sin Miloš (25) stradao u Bečićima u saobraćajnoj nesreći i dalje je nema od tuga.

Miloša i njegovu verenicu Snežanu Rudinac (24), na Bulevaru u Bečićima automobilom je pregazila slikarka iz Budve E. A. (23). Miloš je sahranjen u četvrtak, a nekoliko sati pre poslednjeg ispraćaja njegove roditelje Dragutina i Slavicu pozvao je otac E.A. koja je usmrtila njihovog starijeg sina.

- Nisu uspeli da dođu na sahranu jer je bio neki zastoj zbog neke saobraćajne nesreće. Posle sahrane, kada je već završena i daća, Eminin otac je došao u pratnji četrdesetak osoba. Zaista nije bilo prijatno, izgledalo je kao na bojnom polju. Ponudio je da plati troškove sahrane, što smo odbili. Mi sami plaćamo za sahrane svojih najmilijih - kaže nesrećni otac.

Nakon što je porodica Vukomanović odbila Crnogorce, oni su tražili da odu na Milošev grob.

- Dopustili smo im. Ali, oni su na prevaru pokušali da na Miloševom grobu ostave novac. Komšija je to video, i rekao im da to nije prema našim običajima. Ne znam da li su to hteli iz dobre namere ili već šta, a komšija mi je to rekao kada su već otišli - kaže povređeni Dragutin i dodaje da je otac E. A. sve vreme o svojoj ćerki pričao sve najbolje.

- Rekao sam mu: "Svaka čast". Ali i to što je uradila njegova ćerka je čisto ubistvo. Vozila je 80 kilometara brže od dozvoljene brzine i ubila mog sina na pešačkom prelazu. Takođe sam mu rekao i da sam čuo da to njoj nije prvi incident, ali da je ranije to zataškavano. O tome što je uradila, sud će da odluči, a ona, ako ima savest, neka živi sa tim - kaže neutešni Milošev otac.

Expand player
Pogledajte više