Gordana Kukolj
facebook.com
Gordana Kukolj

facebook.com

Gordana Kukolj, Foto: facebook.com

 

* Procureli su novi detalji pucnjave u pekari na Čukaričkoj padini

* U pucnjavi je Ahmo H. (60) upucao Gordanu K. (37)

* Sa njom je, kako se spekuliše, bio u emotivnoj vezi, a zatim ispalio metak sebi u glavu

Nezvanično, prema pisanju Kurira, žrtva je želela da se vrati suprugu sa kojim ima četvoro dece. Kako se nezvanično saznaje, Gordana i Ahmo su bili u vezi tri nedelje, a onda je njen suprug saznao za tu vezu. Njih troje su se sastali da porazgovaraju i da Gordana i Ahmo prekinu vezu.

Gordanin suprug je policiji izjavio i da su dan ranije njih dvojica seli i popričali kako da reše poroblem i spuste tenziju uz kafu i sok. Navodno je Ahmo obećao da im neće stajati na putu. Međutim, povređeni ljubavnik ipak nije prihvatio što je ostavljen, pa je nastavio da šalje Gordani poruke.

Pročitajte još:

Nakon što mu ona nije odgovarala, s obzirom na to da su se dan ranije videli i da mu je rekla da prekida vezu i da ne želi više da vara muža, čak ga je prijavila policiji za uznemiravanje, što ga je očigledno razbesnelo.

 

 A. H.

Printscreen

A. H., Foto: Printscreen

Danas joj je poslao poruku: "Šta nije u redu, ljubavi moja?", ali mu ona nije odgovorila, a on je onda uleteo u pekaru i iz neregistrovanog pištolja pucao u radnicu, a zatim pokušao sebi da oduzme život.

Ahmo H. inače živi na kampu na Adi, ima ženu koja boluje od raka i dva sina. Oboje su na Odeljenju intenzivne nege i u kritičnom su stanju.

BONUS VIDEO: Ana Brnabić posle potpisivanja istorijskog sporazuma u Moskvi