Nataša Bekvalac
Printscreen Instagram
Nataša Bekvalac

Printscreen Instagram

Nataša Bekvalac, Foto: Printscreen Instagram

* Izboden Damir Dado Mihajlović (37), poznati MMA borac i zet naše pevačice Nataše Bekvalac

* Damirova supruga, a Natašina sestra od tetke Jelena Mrkić se porodila pre svega nekoliko dana

* Jelena je takođe pevačica, a prijatelji su otkrili da je veoma potresena

Damirova supruga, a Natašina sestra od tetke Jelena Mrkić se, kako se saznaje, porodila pre svega nekoliko dana i na svet donela njenog i Damirovog trećeg sina.

Pročitajte još:

MMA borac i Mrkić, koja je takođe pevačica i bivša učesnica rijalitija "Survivor", venčali su se pre pet godina. Nedugo nakon toga Jelena je rodila njihovog prvog sina Gavrila, a 2016. i drugog sina Konstantina.

Kako se saznaje, Mrkićeva je u šoku zbog napada na supruga. Kako su rekli prijatelji bliski porodici, Jelena ne može da dođe sebi od šoka i veoma je potresena.

- Jelena je neutešna. Pre samo nekolilko dana je došla iz porodilišta. On i Damir su se baš radovali prinovi, a danas se ovo dogodi. Porodica je uz nju i pomaže joj da pregura ovaj težak period - rekao je za izvor blizak porodici, koji je želeo da ostane anoniman.

Još nije jasno šta je motiv napada na Mihajlovića. On je brutalno pretučen danas oko 14 časova u restoranu u Ulici Miše Dimitrijevića u Novom Sadu.

Damir Dado Mihajlović, Jelena Mrkić

Instagram printscreen

Damir Dado Mihajlović, Jelena Mrkić, Foto: Instagram printscreen

Očevici kažu da ništa nije slutilo na tragediju. Mihajlović je, prema njihovim rečima, sedeo sa jednim čovekom za stolom i normalno razgovarao. Međutim, u jednom momentu iznenada su počeli da se svađaju i krenula je tuča.

- Prvo su počeli da se tuku njih dvojica. Ali ubrzo dolaze još dvojica momaka i svi zajedno nasrću na tog jednog momka. Jedan od te trojice uzeo je pepeljaru i udario, kao se posle ispostavilo, Mihajlovića u glavu. Ovaj se srušio na zemlju. Tukao ga je pepeljarom i na zemlji još nekoliko puta. Nakon toga izvadio je nož i krenuo da ga bode po nogama. Ubrzo su pobegli, sve je trajalo možda pola minute. Hitna pomoć i policija stvarno su brzo stigli i zrbinuli mladića - rekao je jedan od gostiju lokala.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mesta na poziv policije i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Kako kažu zatekli su muškarca sa povredama glave, brade i višestrukim ubodima uglavnom u predelu nogu koji je obilno krvario i gubio svest.

MMA borac brutalno izboden u kafiću, a poznat je po jezivim stvarima!

AUTOR: Alo/Kurir DATUM I VREME: 13.09.2019. 18:33 - 13.09.2019. 18:44 Jedan od naših najuspešnijih sportista.

- Pacijent D.M. primljen je u UC sa brojnim posekotinama po telu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkolenice. Pacijent je posle kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije - rekli su iz KCV.

Policija traga za napadačima na Mihajlovića.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!