tuča, Novi Sad
Printskrin
tuča, Novi Sad

Printskrin

tuča, Novi Sad, Foto: Printskrin

- U Ugrentni centar Kliničkog centra Vojvodine, u toku večeri dana 20.02.2021. godine, primljena su dva pacijenta sa teškim telesnim povredama. Š. N. 2000. primljen je sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u grudni koš. Nakon blagovremene dijagnostike, inicijalnog pregleda i zbrinjavanja, pacijent je hemodinamski stabilan i nalazi se na lečenju u UC KCV - rekli su za "Blic" iz KC Vojvodine.

Drugi učesnik u tuči koji je teško povređen nalazi se na intenzivnom lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Vojvodine.

- D.M. 1997. godište primljen je u UC KCV sa teškim telesnim povredama u vidu ubodnih rana u predelu grudnog koša, ramena i povredama glave. Posle blagovremene dijagnostike i lekarske pomoći pacijent se nalazi na intenzivnom lečenju - kažu iz KC Vojvodine.

Do okršaja grupe muškaraca došlo je ispred jednog ugostiteljskog objekta u centru Novog Sada, ceo incident zabeležila je kamera sa nekog od susednih objekata, a četvorica mladića iz Šida su uhapšeni.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, M.M (20), V.S (20) i D.N (21) uhapšeni su u subotu uveče zbog sumnje da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje, dok se M.M (21) tereti za nanošenje teških telesnih povreda.

Pročitajte još: