Poznanika izrešetao po nogama, odvezao do lekara i pobegao

Jagodinska policija uhapsila je B. B. (34) iz Svilajnca zbog sumnje da je 1. marta, u svom stanu u Svilajncu, vatrenim oružjem ranio A. P. (27) iz Paraćina. Povređenom su konstatovane teške povrede i on je zbrinut u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Hapšenje, policija
Hapšenje, policija, Foto: Alo.rs/ Vladimir Marković

Do pucnjave je došlo kada je, kako se sumnja, A. P. sa još jednim drugom upao u stan svoga poznanika B. B. i zahtevao da namiri račune. A. P. je zadobio tri prostrelne rane noge, nakon čega su ga saučesnici automobilom prevezli i ostavili ispred ulazne kapije Doma zdravlja.

- Sumnjamo da su Paraćinci došli kod B. B. da ga zaplaše i navodno uteraju neki dug, za koji se sumnja da je nastao iz nelegalnih poslova. Izbila je svađa, a zatim i tuča. B. B. je tokom batinjanja izvukao pištolj i pucao je momcima u noge. Zanimljivo je da je ranjeni mladić ranije privođen, a sada se traga za njegovim saučesnikom ili saučesnicima, rekao je izvor „Alo!“.
Policija proverava i ulične navode da postoji indicija da je do sukoba došlo zbog narkotika. Napadnuti, inače, nema dosije, ali navodno ima čudan nadimak u vezi sa narkoticima.
Istragom bi trebalo da se utvrde sve okolnosti, kao da li je B. B. znao da će doći do napada, pa se unapred spremio, kao i gde se skrivao posle napada.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi