LICE JOJ JE ZBOG OVOGA UNAKAŽENO Povrede na telu pevačice Jelene Marjanović otkrivaju nešto užasno o UBICI!

Nerešeno ubistvo

 

Zoran i Jelena Marjanović
Zoran i Jelena Marjanović, Foto: privatna arhiva

Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice!

U trećoj optužnici koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana Marjanovića za ubistvo supruge Jelene detaljno su opisane povrede koje je pevačica imala na telu.

Osim osam udaraca metalnim predmetom u glavu koji su bili smrtonosni, ubica je prethodno najverovatnije pesnicama Jeleni unakazio i lice!

U dokumentu se vidi da je pevačica brutalno tučena sve dok nije izdahnula u kanalu u naselju Crvenka u Borči, ali i da se krvnički borila sa ubicom, o čemu govore takozvane odbrambene povrede po rukama. Smrt su prouzrokovale rane na glavi, odnosno udarci metalnim predmetom koji su joj razorili lobanju i moždano tkivo. Na svirepost ovog zločina, između ostalog, ukazuje i to što je ubica pevačicu krvnički tukao rukama po faci.

- Ubica je Jeleni naneo krvni podliv i oguljotine u grebenu nosa, zatim povrede nosnog krilca i krvni podliv i oguljotine gornje usne i u okolini srednje uzdužne linije. Povrede su nanete dejstvom tupine zamahnutog oruđa ili delovima ljudskog tela, najverovatnije pesnice ili udarcem nogom - objašnjava izvor.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

U trećoj optužnici tužilaštvo koje za smrt pevačice tereti njenog supruga Zorana je navelo da je on podmuklo isključio mobilni telefon, a kad je Jelena umrla, ponovo ga je uključio, pa pozvao policiju i folirao se da je traži i da je zabrinut.

- Kad je krenula da se rekreira, za njom je pošao i Zoran s Janom. U jednom trenutku je ostavio dete samo i krenuo za ženom. Sustigao ju je i napao, izbo ju je po glavi i ruci. Ona je zadobila lakše povrede, pokušala da pobegne trčeći paralelno pored kanala. U toj panici joj je spala desna patika, ispali su joj i mobilni i gumica za kosu. Potom je krenula ka kanalu, gde ju je Marjanović sustigao - piše u optužnici.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Povrede koje je Jelena imala za mnoge su dokaz da se radi o zločinu iz strasti, a posebno na to ukazuje detalj da joj je ubica unakazio i lice.

- Brojne povrede na njenom telu mogu ukazati da je bilo borbe. Što se mene tiče, i bez ovog dokaza (povreda lica, prim. aut) smatram da je u pitanju zločin iz strasti - kaže poznati kriminolog Zlatko Nikolić.

Sve povrede na telu pevačice:

dva uboda šiljkom - u teme glave i u desnu ruku

osam udaraca metalnim predmetom u glavu

više povreda po licu najverovatnije nanetih pesnicom

takozvane odbrambene povrede po rukama, nastale u Jeleninom pokušaju da se zaštiti od udaraca

više povreda po nogama

dve povrede, u pleća i na desnom ramenu, najverovatnije nanete nekim oruđem

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi