DETALJI SILOVANJA KOD POJATA Povezao supruginu poznanicu, pa iznenada skrenuo u šumu! Sat vremena zverskog iživljavanja žena će pamtiti dok je živa

Užas na putu Pojate-Ćićevac! Dejan T. (47) iz Pojata uhapšen je zbog sumnje da je u sredu satima silovao Lj. Ž. (37), poznanicu svoje supruge!

Banjička šuma, pokušaj silovanja
Ilustracija, Foto: Google street view

Kako saznajemo, Lj. Ž. se vraćala sa posla, a osumnjičeni, koji je odranije poznat policiji, ponudio se da je poveze do autobuske stanice.

U jednom trenutku je sišao sa puta, nesrećnu ženu udario pesnicom, vezao joj ruke žicom, a onda i silovao u svom automobilu.

STRAHOTA KOD KRUŠEVCA: Žena (37) je bila nemoćna, zavezana žicom, a onda je usledio horor!

- Sa posla sam se vraćala kući i na putu se zaustavio Dejan. On je, inače, suprug moje koleginice, pa mi je ponudio prevoz do autobuske stanice. Ništa nisam posumnjala! Sela sam kod njega u automobil i, priznajem, to mi je bila najveća greška. Tokom vožnje mi je postavljao razna pitanja i zagovarao me je. Umesto da stane na autobuskoj stanici, produžio je dalje putem, pod izgovorom da mora nešto da obavi i da ništa ne brinem, da ću stići kući - tim rečima je Lj. Ž. prijavila istražnim organima silovanje.

 

Žrtva je dalje objasnila da ju je Dejan T. odveo do neke livade u blizini šumarka i da joj je rekao: „Moram da te imam.“

- Ona je zatim pokušala da izađe iz automobila, ali ju je on udario i naredio joj „da bude mirna, ili joj kosti nikada neće naći“. Osumnjičeni je zatim pronašao neku žicu i žrtvi vezao ruke iza leđa. Zatim ju je na silu preneo na zadnje sedište automobila. Nad njom se oko sat vremena iživljavao, a nakon što je završio sa bludničenjem, nesrećnoj ženi je odvezao ruke, rekao joj da „dođe sebi”, a zatim ju je odvezao do kuće.

 

 

Pri izlasku iz automobila osumnjičeni je žrtvi zapretio da nikome ne prijavljuje silovanje ili će, u protivnom, loše proći - otkriva naš sagovornik upućen u slučaj.

Nakon što je nesrećna žena stigla kući, ispričala je majci šta joj se dogodilo, a zatim odmah prijavila slučaj nadležnim organima. Posle davanja iskaza i ginekološkog pregleda, na kojem je utvrđeno da je bilo seksualnog odnosa, po nalogu Tužilaštva, osumnjičeni je uhapšen.

Kako nezvanično saznajemo, on je na saslušanju rekao da silovanja nije bilo i da je odnos bio dobrovoljan. Određen mu je pritvor od 30 dana.

 

Pratite nas na InstagramuFejsbuku

 

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS OVDE

Povezane vesti

 • Korisnik: oprez
  13/10/2018 - 10:08
  A sta ako je odnos bio stvarno dobrovoljan? Koliko se moze procitati pregled je utvrdio da jeste bilo odnosa, ali ne i da ima tragova nasilja. Da ne bude - mala dala, pa se pokajala. Danas su neki spremni na sve iz ko zna kakvih razloga...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi