Sara
Društvene mreže
Sara

Društvene mreže

Sara, Foto: Društvene mreže

Sara R. (23), majka dvoje maloletne dece, preminula je između noći ponedeljka i utorka u svom domu u Jagodini, pretpostavlja se od posledica predoziranja narkoticima. Međutim prvobitna informacija bila je da ju je njen nevenčani suprug Vladimir M. (40) ubio, zbog čega je uhapšen, jer je Sara imala brojne povrede i ugrize po telu i glavi.

Kada je završen obdukcioni nalaz, ispostavilo se da povrede nisu izazvale smrtnost, te je Vladimir pušten na slobodu.

Kako su komšije ispričale za medije, ali i kako je utvrđeno istragom, Vladimir je Saru godinama unazad tukao i zlostavljao, međutim on nikada zbog toga nije kažnjen. Svaka prijava je povučena, a pored toga što je tukao suprugu, nasrtao je i na sopstvenu majku. Protiv njega je trenutno pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

Otac joj govorio da ga ostavi

Da ju je nevenčani suprug fizički zlostavljao i ranije, potvrdio je i njen otac Goran R, koji je u inostranstvu saznao da mu je ćerka preminula.

Preporučujemo:

– U šoku sam… Ja sam u Mađarskoj i tako sam nemoćan… Izgubio sam dete. On je nju ubio planski, on joj je sigurno ubrizgao neku supstancu da bi imao alibi, nakon što ju je ubio. On će biti na slobodi, a moje dete će u grob – rekao je njen otac

Kako objašnjava Goran, Vladimir je tukao i zlostavljao čitavu svoju porodicu, kao i Saru.

Inače, njih dvoje bili su u braku nešto više od 5 godina i imaju dvoje dece, koji su posle majčine smrti smešteni u hraniteljsku porodicu.

– Stalno sam joj govorio: “Sine ostavi ga, ubiće te kad tad.” Ona nije smela… Jednom joj je čak i vilicu slomio – kaže njen otac.

Sara R. se prema priči njenog oca plašila svog nevečnanog suprugu, jer je stalno pretio njenoj porodici tako što je govorio da će silovati najmlađu Goranu ćerku, tačnije Sarinu sestru koja je u hraniteljskoj porodici.

– On je mogao da je ubije pa da nađe gram heroina, ubrizga joj i to je to – uporno tvrdi Sarin otac.

Podsetimo, upravo je Vladimir M. u utorak ujutru zatekao Saru mrtvu i nakon toga pozvao policiju. Ovaj slučaj preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini.

– Prema osumnjičenom Vladimiru M. predložen je pritvor zbog krivičnog dela nasilja u porodici, jer je i ranije osuđivan zbog istog krivičnog dela na štetu svoje majke. Naložena je i toksikoloska analiza, jer je pokojna u dužem vremenskom periodu prekomerno konzumirala psihoaktivne supstance, što je dovelo i do slabljenja srčanog mišića – navodi se u saopštenju tužilaštva.

Pročitajte još: