Smir , mladoženja iz Novog Pazara
Fejsbuk
Smir , mladoženja iz Novog Pazara

Fejsbuk

Samir Tuzinac , mladoženja iz Novog Pazara, Foto: Fejsbuk

 

Novopazarac Samir Tuzinac (35), zvani Bato, poginuo je juče u Turskoj, kada je skočio sa 6. sprata hotela u kojem je bio na medenom mesecu. Vest o njegovoj smrti objavio je juče Glas Pazara.

Kako saznaje Telegraf, on se oženio pre samo nekoliko dana i u Novom Pazaru je organizovana svadba. Nakon toga je otišao na medeni mesec u Tursku i stradao je juče prepodne.

Srbin koji je pronađen mrtav u Turskoj bio na medenom mesecu!

Turska, Foto: Youtube printscreen Novopazarac S. T. (35) izvršio je samoubistvo skokom sa terase hotela u Turskoj. Kako navode pojedini mediji, on je u Tursku otišao na medeni mesec. Razlozi zbog kojih se odlučio na samoubistvo nisu poznati. Prema nezvaničnim informacijama, S. T. je izvršio samoubistvo skočivši sa 6.

 

Neutešna porodica odmah se uputila put Turske. Njegova majka je ugledni nastavnik u jednoj novopazarskoj osnovnoj školi, a oca nije imao.

 

Bio je dobar momak, poznat u gradu kao veliki vernik i pošten čovek.

 

- Novi Pazar i Sandžak danas su ostali bez još jednog dobrog mladog insana koji je voleo svoj narod, Grad i sve čime se svi ponosimo... - objavio je portal Glas Pazara.

Ova vest pogodila je mnoge Pazarce.

- Noćas je naša ulica tiha. Nema smeha ni žagora. Ni dečji glas se ne čuje. Svi smo tužni i neutešni. Samko lepoto. Dobroto. Prošle nedelje smo ti svatove kitili, a noćas svi tugujemo - napisala je jedna od njegovih poznanica na fejsbuku.

Pročitajte još:

 Bonus video: Snimak autoputa Miloš Veliki dronom