POSLE PISANJA ALO!~Kikinđanka prijavila muža da se seksa sa kokoškama, NEĆETE VEROVATI šta je on uradio!

Miroslava Obadić | vesti 2018-07-02 23:48:27 2018-07-02 23:48:27

Žena M. Š. (60) iz Kikinde, koja je supruga (70) uhvatila u sodomiji dok je seksualno opštio s kokoškama, posle pisanja „Alo!“ je slučaj prijavila policiji!

Shutterctock

Ona je prvo pristala da govori za naše novine, ali se očigledno uplašila i predomislila kada smo otišli kod nje da nam ispriča kako je došlo do neprijatnog događaja u kokošinjcu!

Nesrećna žena, koja je bila svedok neviđene bestijalnosti kada je supruga uhvatila na delu u kokošinjcu dok je seksualno opštio s kokoškama, traumirano je odbila da priča o tome, iako je prvobitno pristala! Posle zakazanog razgovora, ona je dočekala našu novinarku na vratima i rekla joj „da se nisu čule telefonom i da ona nije ta žena“, tvrdeći da ne zna o čemu je reč.

Međutim, kako nezvanično saznajemo, dobra stvar je da je M. Š. događaj i višegodišnje psihofizičko maltretiranje koje je trpela od supruga prijavila kikindskoj policiji i da su inspektori upoznati u kakvoj se agoniji nalazi posle užasnog saznanja.

Kada nam je žena u telefonskom razgovoru rekla da je suprug prvo nju prijavio policijskoj upravi, shvatili smo da je slučaj neverovatniji nego što je prvobitno izgledao. 

- Muž je prvo mene prijavio policiji, pa sam onda ja njega. Pretio je da će da me ostavi! Ja sam posle svega sve ispričala našim inspektorima, ali kad dođete kod mene, sve ću vam tačno ispričati - rekla je jadna žena.

Ipak, izgleda da je i M. Š. konačno dozlogrdilo da bude žrtva svog supruga, naročito nakon što ga je uhvatila na delu u kokošinjcu dok se zadovoljavao s kokoškama.

Expand player
Pogledajte više