Žika Nikolić
E-Stock
Žika Nikolić

E-Stock

Žika Nikolić, Foto: E-Stock

Voditelj Živorad Nikolić u nedelju je doživeo neprijatnost kada ga je nepoznati čovek napao pred početak emitovanja njegove emisije. Voditelj opisuje da ne zna razlog napada, ali da je policija reagovala.

Uviđaj na mestu pucnjave

Petar Dimitrijević

Sunčana nedelja za voditelja Živorada Nikolića poznatijeg kao Žika Šarenica pretvorila se u višečasovnu dramu. Naime, nekoliko minuta pre početka emisije “Žikina šarenica” koja je u nedelju išla uživo iz Mionice došlo je do incidenta kada je nepoznati čovek uleteo traktorom u improvizovan studio na otvorenom. Niko nije mogao ni da pretpostavi da će doći do incidenta.

- Nameštali smo potrebnu scenografiju na otvorenom i radili probu pred početak emisije, sve do trenutka dok nisam video kako čovek ulazi traktorom u kadar. Prvo sam pomislio da se radi o nekom čoveku koji po Srbiji tako putuje, te mi se učinio zanimljiv za emisiju, sve do trenutka dok nije sišao sa traktora i počeo da vređa - u dahu je ispričao Žika.

 

Radoje Petković

Facebook printscreen

Iako je preneto da je voditelj dobio šamar, on tvrdi da do toga nije došlo i da je fizički kontakt sprečen, ali da ga je nepoznati čovek vređao.

- Sišao je sa traktora i počeo da vređa sve nas koji smo u tom trenutku bili tu, daleko od toga da sam dobio šamar, jer da je tako, ne bih mogao da vodim nekoliko minuta posle toga emisiju. Nikada mi se to nije dogodilo za ovoliko godina karijere, a obišli smo Srbiju od najmanjih mesta do velikih gradova. Uvek su nas ljudi dobro ugostili, ali očigledno da ne može sve da bude normalno. Taj čovek je počeo da luduje i da se raspravlja, a mi smo ga svi prvi put videli u životu. Prvo je mlatarao rukama i tražio neku pravdu, potom nas je psovao toliko da nisam verovao da se nešto tako dešava - objašnjava voditelj.

Pročitajte još:

Ubrzo je na lice mesta stigla policija, koja je čoveka privela u policijsku stanicu.

- Bio je u punoj snazi. Čovek je psihički bolesnik, verovatno je njemu najteže i najveći problem je što je po stare dane poludeo. Ko zna šta ga je nateralo. Došla je policija i posle su ga priveli - dodaje Nikolić.

Žika Šarenica

Alo!/Rajko Ristić

Posle čitavog incidenta ekipa popularne emisije nastavila je normalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije desilo.

Napadaču pritvor 30 dana

Osnovni sud u Mionici je na predlog nadležnog tužilaštva odredilo pritvor do 30 dana S. P. (50) koji je traktorom uleteo na mesto gde se snimala emisija “Žikina šarenica” i fizički nasrnuo na voditelja Živorada Nikolića. Kako je rečeno, on je saslušan u Tužilaštvu, a na teret mu se stavlja krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Pritvor mu je određen zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo.

Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

 

 

Komentari (1)

pirincara

11.06.2019 10:13

ziko cuvaj se refleksi su ti otupeli