OPSTRUIRAO ISTRAGU, ŠTITIO MOĆNIKA UBICU?! Poslanik na saslušanju zbog ubistva Jelene Marjanović!

Poznati političar i poslanik u Skupštini Srbije uskoro bi mogao da bude saslušan u istrazi koja se vodi zbog ubistva pevačice "Granda" Jelene Marjanović (33)!

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

On se sumnjiči da je opstruirao istragu kako bi zaštitio osobu koja stoji iza brutalne likvidacije u Borči, piše Republika.

Informaciju da političar pokušava da sakrije dokaze koji bi rasvetlili zločin prva je obelodanila Zorica Mitrović, Marjanovićeva bivša devojka, koja mu je bila velika podrška nakon što je završio iza rešetaka.

 

- Ona je u decembru 2017. na saslušanju u policiji, na kojem je bila zbog sumnje da je novinarima pretila smrću, ispričala da je Jelenu ubio biznismen jer je navodno zbog njega htela da ostavi supruga Zorana. Otkrila je da su potom tajkun i njegov zaštitnik političar napakovali lažne dokaze protiv Marjanovića da bi skrenuli istragu u pogrešnom pravcu - priča sagovornik.

Nakon što je Apelacioni sud vratio na dopunu optužnicu protiv Zorana Marjanovića (40), koji se zasad tereti za Jeleninu smrt, a novi tužilac preuzeo slučaj ubistva pevačice, očekuje se da će ponovo biti saslušani svi dosadašnji svedoci, ali i neki novi, među kojima je i poslanik.

- Svima je u interesu da se ovaj slučaj konačno rasvetli i da napadač na pevačicu bude optužen, a potom i osuđen na maksimalnu robiju. Istražni organi su preuzeli sve što je u njihovoj moći kako bi istina izašla na videlo. Novi tužilac će ponovo saslušati stare svedoke da bi se isključila mogućnost da je došlo do nekog previda prilikom ranijih iskaza. Ne isključuje se mogućnost da će u tužilaštvu završiti i političar, ali i tajkun zbog spekulacija da su umešani u ubistvo - dodaje sagovornik.

DNK na garderobi

I advokat Nebojša Milosavljević smatra da neko moćan iz sveta politike štiti ljude koji su umešani u ubistvo Jelene Marjanović.

 

- Upravo zbog toga policija već godinama tapka u mestu, a Zoran je bio pogodna ličnost da se sva krivica svali na njega. Međutim, u početku sam mislio da Zoran stoji iza zločina, a kad sam saznao da je na Jeleninom telu i garderobi nađen DNK nepoznate osobe, onda su se kockice složile i ubeđen sam da Marjanović nema veze s tim - kaže Milosavljević.

Da iza svirepog zločina u Borči stoji tajkun, prvi je u septembru prošle godine posle Zoranovog hapšenja tvrdio njegov otac Vladimir Marjanović, koji je rekao da je Jelenu ubio ljubavnik, tajkun koji drži pola Beograda.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi