TUŽILAŠTVO NAREDILO ISTRAGU Poslanici SNS prete zbog beba

Politika opasna po život!

Vesna Rakonjac
Vesna Rakonjac, Foto: Media centar

Vesna Rakonjac (50), poslanica Srpske napredne stranke iz Kruševca, uverila se na svojoj koži da bavljenje politikom može da je košta života kada joj je majka otete bebe u SMS-u zapretila smrću!

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, Vesna Rakonjac, inače lekar specijalista higijene, našla se na udaru žene iz Udruženja nestalih beba jer je kao član Odbora za prava deteta glasala da predlog Zakona o nestalim bebama uđe u skupštinsku proceduru! Ovaj slučaj je poveren Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, koje je naredilo da se sprovede istraga i provere navodi uzemirujućih poruka.

- Pretnje je uputila majka jedne otete bebe iz Kragujevca, koja je član Udruženja nestalih beba. Ogorčena što je u skupšinsku proceduru ušao predlog Zakona o nestalim bebama, na kojem insistira Savet Evrope, ona je svoj bes iskalila na Vesni Rakonjac. Pomenutim predlogom zakona predviđeno je da se roditeljima ukradenih bebe isplati suma od 10.000 evra ukoliko se na sudu dokaže da je dete oteto, pa je Vesni Rakonjac ogorčeno napisala: “Mala ti je poslanička plata! Oćeš još 10.000 evra? A? Znaš ti o kojih se 10.000 evra radi!” - navodi naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, Vesna Rakonjac je krajem decembra prošle godine prijavila da su joj sa nepoznatog telefonskog broja stigle dve čudne poruke bez potpisa.

- Ubrzo posle njene prijave žena koja je slala poruke je identifikovana. Ona je pozvana na informativni razgovor i tada se ispostavilo da su lekarkine tvrdnje tačne. Zamenik Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu naredio je da se pribave listinzi i na taj način proveri koliko puta je osumnjičena žena upućivala poruke, posle čega će biti odlučeno da li ima osnova da se protiv nje pokrene istraga - navodi izvor blizak istrazi.

Pozvali smo juče Vesnu Rajkovac u pokušaju da dobijemo njen komentar i da je pitamo da li zna ko stoji iza pretećih poruka i šta se krije iza njih, ali ona nije htela da daje izjave u vezi sa tim slučajem.

- Nemam komentar - kratko je poručila poslanica SNS-a Vesna Rakonjac.

 • Korisnik: marica
  22/02/2017 - 10:02
  Ko zna sta se tu desava, sve to treba ispitati. Kakose uopste i usudjuje da preti Vesni, nista ona nije uradila.
 • Korisnik: Goca
  22/02/2017 - 09:40
  Ne dopustivo je pretiti nekome, jer se time nista ne resava.
 • Korisnik: Pinki
  22/02/2017 - 09:36
  Svasta se desava.
 • Korisnik: Nadja
  22/02/2017 - 09:33
  Nedopustivo je pretiti nekome, ovaj slucaj detaljno istraziti.
 • Korisnik: Nikolina
  22/02/2017 - 09:24
  Na žalost politika se upetljala i u ono što nebi smela, ko zna ko tu ženu i zašto tera da preti. Sve bi valjalo potanko ispitati.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi