Milica Pendić
printscreen
Milica Pendić

printscreen

Milica Pendić, Foto: printscreen

 

 

* Kako najavljuju Milica i Dragan Pendić, uskoro će podneti krivične prijave protiv svih aktera ovog slučaja

* Milica se porodila carskim rezom, a onda joj pet dana nisu dozvolili da vidi dete

* Napao je nepoznati čovek sa pištoljem

 

Porodilja Milica Pendić (25) iz Vrnčana koja je tvrdila da je njeno dete tipovano za otmicu, povređena je danas kada se vraćala sa skidanja konaca posle carskog reza. Nju je napao nepoznati čovek sa pištoljem.

Prema izjavi koja je dala policiji, a koju je potvrdio član vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji Radiša Pavlović, uhvaćena je za usta, odvučena u žbunje i udarena ručkom pištolja prilikom čega je zadobila čvorugu na potiljku.

Milica Pendić

Printscreen/Facebook

Milica Pendić, Foto: Printscreen/Facebook

Porodilja je posle napada prevezena u Urgentni centar.

Pavlović je još dodao da je napadač porodilji takođe pretio smrću rečima “ako još jedanput tvoja pričica bude izašla bilo gde dobićeš metak“.

Željko Stojčić ponudio nagradu od 300.000 DINARA!

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 10:48 U objavi na internetu Željko Stojčić je ponudio i nagradu od 300.000 dinara. Pančevo, Foto: Alo!/Dejan Briza * Stanovnici pančeva besni * Sve je više slučajeva otrovanih životinja * Traže se počinioci U pančevačkom naselju Kotež nepoznata lica nedeljama truju pse i mačke, te je bilo kakva informacija dobrodošla.

Na licu mesta i dalje je policija.

Kada se osvestila ušla je u kapelicu u Deligradskoj i pozvala Pavlovića i zamenika predsednika Udruženja za istinu i pravdu o bebama Milanku Momčilović, koji su jutros na Pinku pričali o ovom slučaju.

Milica je u žižu javnosti dospela nakon tvrdnje da sumnja da je neko pokušao da joj ukrade dete u porodilištu.

- Kada sam se probudila i zatražila da vidim sina, doktorka mi je rekla da je u inkubatoru, na kiseoniku, i da mora da ostane na neonatologiji. Tvrdila je i da nemam prava da ga vidim, jer joj je radnica Centra za socijalni rad iz Gornjeg Milanovca dala usmeni nalog da ne mogu da vidim dete, niti da ga iznesem iz bolnice . Ni narednih pet dana, koliko sam bila u bolnici, niko od osoblja nije mi dozvolio da vidim dete, a svi su se pozivali na taj usmeni nalog socijalne radnice iz Milanovca. Petog dana otpuštena sam iz bolnice ne videvši sina - rekla je Milica.

Sat vremena kasnije, policija zatiče TELO u Radetovom stanu na Voždovcu!

AUTOR: TV Pink/Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 12:38 Istraga je u toku. Voždovac, Foto: printscreen * Policija uhapsila dvadesettrogodišnjeg Radeta V. * Osumnjičeni mladić izjavio da je sa preminulim koga nije poznavao celu noć sedeo u jednoj kafani na Zvezdari * Istraga je u toku Muškarac star oko 40 godina preminuo je rano jutros pod za sada nerazjašnjenim okolnosti u kući u Ulici Veselina Masleša kod broja 49 u beogradskom naselju Voždovac.

Njena borba se nastavila, ona se obratila Radiši Pavloviću članu vladine komisije za ispitivanje sumnji na nestanak dece u Srbiji. Već sutradan je usledio sastanak Pendića i Pavlovića sa direktorom i radnicom Centra za socijalni rad u Gornjem Milanovcu, koja je prethodnih meseci kontaktirala sa našom sagovornicom i od nje tražila medicinsku dokumentaciju o trudnoći.

Pročitajte i:

Tek posle tog sastanka Milica je otišla u Kragujevac i prvi put videla sina. Zbog svega što se dešavalo, ona je isticala da ima razloga da veruje da je dete "tipovano" za usvajanje u inostranstvu.

 

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

Komentari (6)

zagor

08.08.2019 14:36

Napred policijo, pobiti govna mafijaska koja otimaju bebe!!

Eto!

08.08.2019 22:27

@zagor - Jes 'oce, samo sto nisu! Pa zar vi ne znate u kojoj zemlji zivite? Jedino moze da se desi da ovu majku "iznenada" prguta pomrcina, recimo pomucu "kamiona sa peskom".

Aca Kralj II

08.08.2019 17:05

I Sta sad... Jos niko nije uhapsen??

Nazalost

08.08.2019 17:13

u KG je situacija alarmantna, ako hocete da kupite auto bice te prevareni, ako hocete da se zaposlite bice te prevareni ako hocete da se porodite bice te prevareni ......

Snežana

08.08.2019 18:45

Draga Milice uz tebe sam,bori se ,ali prvo misli na sebe i svoje dete?

Snežana

08.08.2019 18:45

Draga Milice uz tebe sam,bori se ,ali prvo misli na sebe i svoje dete?