BEOGRAĐANIN SAŠA KOSTIĆ NESTAO JE PRE 13 DANA Porodica ga još traži, a njegove kolege i prijatelji primetili su u poslednje vreme jednu čudnu stvar!

Sašu Kostića poslednji put su videle kolege na Dušanovačkom mostu

Saša Kostić
Saša Kostić, Foto: facebook.com

Saša Kostić nestao je u nedelju 3. novembra u Beogradu. Poslednji put su ga videle kolege na Dušanovačkom mostu, nakon što su izašli iz mesare, gde je Saša zaposlen. Porodica ga je zvala posle završene smene, ali se nije javljao na telefon.

Nešto posle 18 časova njegov telefon je isključen, i od tada mu se gubi svaki trag.

 

Kako je njegova porodica ispričala, poslednje mesto na kom je lociran Sašin mobilni je jedna kladionica na Dušanovcu.

Nikome se nije žalio da ima nekih problema, ali su kolege i porodica primetili da je u poslednje vreme bio ćutljiv i povučen.

U trenutku nestanka na sebi je imao sivu trenerku, crne patike, duks i crnu jaknu. Visok je 175 centimetara, težak 75 kilograma, crne kose i očiju. Porodica moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Saši da to jave policiji.

Preminula Sofija Nakić! Sačekala da je poljubi otac, pa zauvek sklopila oči

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/I.L. DATUM I VREME: 15.11.2019. 21:19 Tuga! Sofija Nakić, Foto: Printskrin Devojčica Sofija Nakić (16) iz Aleksinca koja je bolovala od sarkoma vezivnog tkiva, preminula je večeras u grčkoj bolnici. Ova hrabra tinejdžerka dugo se borila protiv dečjeg raka, ali i pored svih napora grčkih lekara, njeno izmučeno telo nije izdržalo.

Bonus video

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi