Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov Foto: Privatna arhiva

Dragica Abdulov, majka transvestita Gorana (34) zvanog Jovana Transica iz Železnika, optuženog za ubistvo svog ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz Bosne i Hercegovine, izjavila je juče u Višem sudu da se njen sin kobne noći vratio potpuno mokar od kiše, a da mu je sutradan oprala krvave stvari! Goran je tog dana pokušao samoubistvo, ali ga je majka sprečila, pa su posle toga seli da popiju kafu!

Dragica Abdulov

Alo/ Vladimir Marković

Dragica Abdulov, Foto: Alo/ Vladimir Marković

Goran Abdulov se tereti da je 8. jula 2018. u iznajmljenom stanu u Ševinoj ulici u Zemunu usmrtio Marka Radovića sa sedam uboda nožem. Goranova majka tvrdi da ga je Marko zlostavljao, tukao, vređao i da je počeo da pije.

Žalio se ujaku da ga Jovanica Transica proganja

Na sudu je pročitan i iskaz Rista Ćuka, ujaka ubijenog Marka, koji je rekao da ga je neposredno pre zločina pozvala osoba za koju nije bio siguran da li je muško ili je žensko.

- Pitao me je: „Je l’ ste vi Markov ujak?”. Rekao mi je da ja ne znam ništa o Marku, da je on žigolo, da naplaćuje seks, da duguje novac… Posle toga sam se video sa Markom, koji mi je rekao da nikome ne duguje, ali da ima problema. Priznao mi je da je bio sa transvestitom i da ga on proganja - rekao je Risto Ćuk.

- Marko je imao neko zlo u očima… Maltretirao je mog sina i rekao mu da neće da mu vrati pare i da će mu namestiti batine. Omalovažavao ga je jer je imao fakultet, a moj sin nije - rekla je Dragica i ispričala detalje o kobnoj večeri koji lede krv u žilama.

- Sin je te noći preko terase ušao u naš stan. Bio je gola voda! Ponavljao je: „Mama, izbo sam ga! Nisam hteo!“, i plakao je. Bio je pod velikim stresom, nije znao za sebe. Uzela sam njegove mokre stvari i prebacila sam ih preko ograde da se suše - izjavila je u suzama majka okrivljenog i priznala da je sutradan oprala njegove stvari.

Na pitanje sudije zašto je to uradila, odgovorila je:

OŠ Jovan Popović

Alo!

- Pa bilo je malo krvi na patici i na majici, pa sam ih oprala. Te noći smo posle ponoći otišli na spavanje, ali je sin pokušao da se ubije. Natrpao je kese u usta i vezao pertlu oko vrata i počeo da se guši. Pored njega sam videla i „bensedin“ - prepričala je majka.

Ona je navela da su se nadali da je Marko živ i da su zvali institucije da provere.

Marko Radović

Instagram

Marko Radović, Foto: Instagram

- Ujutru sam rekla sinu da popijemo kafu. Mnogo smo vezani i uvek smo zajedno pili kafu. Tada smo iz medija saznali da je Marko mrtav. Goran je počeo da plače i da ponavlja: „Ja neću da živim, zar da budem ubica?!“ - rekla je majka, a prilikom izlaska iz suda je zamolila sudiju za dozvolu da poljubi sina. 

Suđenje se nastavlja 26. jula.

motor nesreća motorciklista

Profimedia