Ivica i njegova unuka Jovana
Alo.rs
Ivica i njegova unuka Jovana

Alo.rs

Ivica i njegova unuka Jovana, Foto: Alo.rs

Prema do sada dostupnim informacijama, sumnja se da se ovaj zločin desio još sredinom januara, kada je nakon krađe svađe Divna pretukla majku do smrti i zatrpala je u šaht. 

Klupko je počelo da se odmotava kada je Daničina druga ćerka Monika Č., koja živi u Leskovcu, prijavila policiji da već danima ne uspeva majku da dobije na telefon. Ona je prijavila majčin nestanak a na svom “Fejsbuk” profilu podelila je fotografiju Danice M. uz apel da joj se jave svi koji su je videli.

Komšije u Bečeju zatečene su ovim zločinom. Oni koji su poznavali nesrećno nastradalu Danicu za nju imaju samo reči hvale.

- Sa Danicom sam često pričao, bila je divna žena. Penzionerka. Pa zar majci tako nešto da uradi!? - u neverici se pitaju Ivica Staparski i njegova unuka Jovana Hajradinoski, prve komšije Danice i Divne koji dodaju da ćerka koja je osumnjičena za zločin dugo nije izlazila iz kuće.

- U ovoj kući su ćerka i majka živele tri godine, pa su se odselile i ponovo vratile - rekao je Ivica.

Komšije dodaju i da je Daničina starija ćerka prijavila užasan zločin.

- Rodom su iz Vrbasa. Daničina starija ćerka živi u Leskovcu i ona je prijavila policiji kada od majke nije bilo ni traga, ni glasa - kaže Ivica.

Njegova unuka Jovana Hajradinoski navodi da su deda i ona već duže vreme, oko mesec dana osetili jak smrad iz šahta, ali nisu posumnjali da je u pitanju ljudski leš

- Ko je mogao da pretpostavi. Osetio se užasan smrad iz šahta, kao da je neka crkotina u pitanju. Rekla sam dedi, ali smo pomislili da je u pitanju neka mačka ili slično. Zaista smo u šoku, ne znam šta bih rekla - u šoku govori Jovana Hajradinoski. 

Porčitajte još: