BOLESTAN DETALJ UBISTVA U PANČEVU! Pomahnitalog ubicu držalo trojica muškaraca koji su izjavili da "tako nešto nikad nisu videli"! (PAŽNJA!!! UZNEMIRUJUĆE! SNIMAK UBISTVA)

"Dok smo mi držali pomahnitalog Petra, Desanka, koju je ubo dva puta u leđa i jednom u vrat, disala je sve slabije. Učinili smo što smo mogli, ali njoj, nažalost, nije bilo pomoći - povrede su bile kobne."

 

Desanka Mosić
Desanka Mosić, Foto: Facebook

 

* Petar Mošić ubio suprugu Desanku nasred ulice

* Nekoliko muškaraca držalo pomahnitalog ubicu

* Nesrećna žena umrla u bolnici u Pančevu

 

Ovako počinje ispovest dvojice radnika ATP "Pančevo" koji su u petak u podne prvi priskočili u pomoć nesrećnoj Desanki Mošić (60), tako što su savladali njenog pobesnelog bivšeg muža Petra (64). Iako su Marko M., Stevan N. i kolega Nenad U. uspeli da zadrže ubicu da joj ne zada još neki ubod, povrede koje joj je prethodno naneo bile su kobne, pa je žena umrla u pančevačkoj bolnici.

- Oko podne sam završio smenu i ušao u sobu kod dispečera.

KAŽU DA JE BIO OPSEDNUT! Petar je govorio da ga je stigla KLETVA, Desu nazivao vračarom, a na KRVAVI PETROVDAN uzvikivao samo jednu rečenicu!

 

Tu su bile i kolege Stevan i Nenad i posle dva-tri minutačuli smo kako neko viče: "Ovaj bode ženu"! Istog momenta smo sva trojica istrčali iz kancelarije i ugledali muškarca s nožem u ruci - priseća se tragedije vozač Marko M. U tom momentu videli su ženu kako nepomično leži. Nenad U. uspeo je da pomahnitalog muškarca uhvati za desnu ruku u kojoj je držao nož, dok ga je Stevan N. stegao za levu ruku.

Petar M
Petar M, Foto: screenshoot

- Petar se toliko opirao, jedva su ga držali. Prišao sam mu s leđa i stegao ga rukama preko grudi. I dalje je u njemu bila neka čudna snaga. Vikao je: "Pustite me da je dokrajčim" - nastavlja priču Marko, dok njegov kolega Nenad dodaje da su njih trojica jedva držali Petra koji ima jedva šezdesetak kilograma.

UBIO JE NAOČIGLED SVIH POSLE 42 GODINE BRAKA Ovo je poruka koju je Petar poslao Desanki za rođendan. Ona mu nije odgovorila (FOTO)

Dok su ga oni držali, žene koje rade u ATP "Pančevo" iznele su peškir i vodu i pokušale da ukažu pomoć Desanki. Pokušavali su da zaustave krvarenje.

Podsetimo, Petar i Desanka najpre su se posvađali na klupici, a potom je žena krenula da beži ka peronima. Nasilnik ju je sustigao i izbo u vrat i leđa. Hitna pomoć stigla je za pet minuta, ali žena je disala sve sporije. Prebačena je u pančevačku bolnicu, najverovatnije na odeljenje hirurgije, gde je potom preminula. Žena je bila smeštena u Sigurnoj kući, a muž je imao zabranu prilaska.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi