Delovali  srećno:  Zoran  i Jelena
Promo
Delovali  srećno:  Zoran  i Jelena
Delovali srećno: Zoran i Jelena, Foto: Društvene mreže

 

- Našu Jelenu je Zoran u subotu odveo među vikendice, gde ima malo ljudi. Tu ju je tukao i lomio kosti dok se nije onesvestila i pala na zemlju. Besan na nju, seo je u svoj „pasat“ i tri puta prešao preko njenog tela dok nije umrla. Onda je otišao do prve vikendice i sam pozvao policiju - priča još u šoku Nenad Škorić, očuh tragično nastradale pevačice.

 

Zajedno nastupali

Porodica Zorana Gromovića ranije se odselila iz Travnika, ali se on vratio i živeo od pevanja i sviranja u ugostiteljskim objektima. Nakon razvoda, živeo je u vikendici u Gornjem Putićevu u vanbračnoj vezi s Turšumovom, koja je imala prijavljeno prebivalište u Kaknju. Njih dvoje su zajedno s još jednim muzičarom, kao grupa „Zoka bend“, svirali u brojnim gradovima u Federaciji BiH.

Nesrećni čovek kaže da oni, kao njena porodica, još nisu dobili informacije iz bosanske policije zbog čega je Zoran to uradio.

- Ja sam tog čoveka video pre dve godine. Jedva da je u našoj kući rekao tri rečenice. Mogu vam reći da ga je Jelena hvalila. Tvrdila je da je dobar i da se lepo slažu. Oni su zajedno i pevali. Ne znam zbog čega ju je ubio. Možda iz ljubomore, ali nije imao razloga, jer ga je ona volela - dodaje Nenad dok sa Jeleninom majkom u kući u Bačkoj Vanjskoj čeka da iz BiH stigne telo nastradale žene.


Pevač Zoran Gromović, široj javnosti poznat po učešću u prošlogodišnjem takmičenju „Pinkove zvezde“, zadržan je u prostorijama policijske stanice Travnik, gde je u nedelju saslušan zbog sumnje da je ubio svoju koleginicu, pevačicu iz Srbije Jelenu Turšum iz Bačke Vanjske, s kojom je živeo u vanbračnoj zajednici. Sumnja se da je on u subotu u pet sati ujutru u Gornjem Putićevu, nakon žestoke svađe, „pasatom“ pregazio svoju izabranicu Jelenu, s kojom je u poslednje vreme zajedno nastupao po kafanama i svadbama.

 

„Otac je molio da uzmemo decu“

- Jelenina deca će nakon završetka školske godine doći kod nas da žive. Juče smo se čuli sa njenim mužem, koji nas je zamolio da preuzmemo brigu o mališanima jer on nije u mogućnosti - kaže Nenad Škorić, očuh ubijene Jelene.

Tragični događaj odigrao se na malom makadamskom putu koji vodi ka Gornjem Putićevu, a u blizini Zoranove vikendice. Prema pisanju bosanskih medija, sve se desilo nakon svirke na kojoj su zajedno nastupali prethodne noći. Obdukcija je pokazala da je nesrećna žena preminula od posledica traumatskog šoka koji je uzrokovan višestrukim prelom koštanih struktura.


Zoran je u policiji tvrdio da to nije namerno učinio, nego da se radilo o nesrećnom slučaju, te da se zbog pijanstva ne seća svih pojedinosti. Tamošnji tužilac je naložio veštačenje vozila.

Fejsbuk status
Fejsbuk status, Foto: Facebook

 

Poslednji status na Fejsbuku

Na svom Fejsbuk profilu, Jelena je poslednji post objavila u petak, 27. novembra. Iza nje je ostalo dvoje maloletne dece, devojčica i dečak. - Ne gledajte svoju decu kao na dragulje, nego nastojte da oni to postanu... Jer ti kad odgojiš muško dete, odgojio si jednog čoveka, ali kad odgojiš žensko dete, odgojio si celu porodicu - stoji u poslednjem Jeleninom statusu.

Komentari (1)

Senka

01.12.2015 14:54

Nesrecna zena je iz Vajske, mesto u vojvodini.