Policijska akcija kasno sinoć u Beogradu! Pogledajte kako Intervetna hapsi i pretresa! Prisustvovao i ministar Vulin

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice.

policijska akcija u Beogradu
policijska akcija u Beogradu, Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je sinoć pripadnike Interventne jedinice 92 koji su patrolirali ulicama Beograda i poručio da su oni najveći saveznici građanima u očuvanju reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

„Interventna jedinica je ponos svake policijske uprave. Nju čine posebni pripadnici koji moraju da zadovolje veoma rigorozne kriterijume i oni nisu obični policajci. Oni su oni koji dolaze kada je najteže i tamo gde je najteže“, rekao je ministar Vulin koji je patrole obišao sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem.

policijska akcija u Beogradu
policijska akcija u Beogradu, Foto: MUP Srbije

Ministar je pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika Interventne jedinice, jer su oni tu da ljudima pomognu i učine sve da naša države bude sigurna i bezbedna.

policijska akcija u Beogradu
policijska akcija u Beogradu, Foto: MUP Srbije

„Nemojte im praviti veće probleme nego što ih imaju sa kriminalcima, poštujte ih. Računajte da su došli sa dobrim razlogom i nijedan pripadnik Interventne jedinice, niti bilo koji drugi policajac, nikada nije izašao na ulicu da bi nekoga povredio i naneo mu zlo“, istakao je ministar Vulin.

 Ministar je poručio građanima da u pripadnicima Interventne jedinice nikada ne gledaju pretnju ili traže protivnika, već da su im oni najbolji saveznici za čuvanje reda, mira i bezbednosti naše zemlje.

policijska akcija u Beogradu
policijska akcija u Beogradu, Foto: MUP Srbije

 Pripadnici Interventne jedinice 92, tokom noći, učestvovali su u hapšenju, kroz pružanje pomoći kriminalističkoj policiji, osumnjičenog za trgovinu narkoticima kod koga je pronađena određena količina heroina, uhapsili muškarca kod koga su prilikom pretresa pronašli marihuanu i uhapsili jednu osobu za kojom je bila raspisana poternica suda.

Povezane vesti

 • Korisnik: mile
  16/01/2021 - 10:04
  hapse za gram,pušttaju na tone...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi