Policija uhapsila muškarca iz Doma zdravlja koji je šmrkao sa stolice! Priveli ga u lisicama, objavljeni snimci i fotografije! (FOTO)

Alo.rs/M.I. | vesti 2019-07-05 11:50:29 2019-07-05 11:50:29

Video snimak na kome se vidi sredovečni muškarac koji u čekaonici Doma zdravlja "Vračar" konzumira narkotike, šokirao je javnost.

Printscreen

Muškarac koji je u utorak snimljen u čekaonici DZ Vračar kako navodno šmrče narkotike uhapšen je danas!

Brzom i efikasnom reakcijom policija je identifikovala i privela Đorđa Grđića (41), koji je zabeležen na video snimku kako ušmrkava nepoznatu supstancu usred čekaonice Doma zdravlja Vračar, nezvanično saznaje Alo.rs.

Policija je ekspresno po pojavljivanju snimka identifikovala muškarca i nakon portage za njim danas ga u lisicama sprovela u svoje prostorije. Kako saznajemo reč je o Beograđaninu Đorđu Grđiću.

Podsetimo, video snimak na kome se vidi sredovečni muškarac koji, prema prema tvrdnji autora snimka, u čekaonici Doma zdravlja "Vračar" konzumira narkotike, postao je viralan na internetu i šokirao je javnost.

Pročitajte još:

 

Kako je potvrđeno u Domu zdravlja "Vračar", incident se dogodio u utorak, u čekaonici odeljenja opšte prakse kada je ponašanje jednog muškarca zabrinulo ostale pacijente, nakon čega je slučaj prijavljen dežurnoj medinckoj sestri koja je pozvala policiju, međutim muškarac je u međuvremenu otišao.

Pogledajte snimak hapšenja:

- U utorak na samom početku druge smene neko od pacijenata je sestri prijavio da se u čekaonici jedan mušakrac jako sumnjivo ponaša, nakon čega smo pozvali polciju iz najbliže stanice. Oni su veoma brzo stigli, trebalo im je svega nekoliko minuta, ali taj muškarac je već otišao - rekao je juče za "Blic" direktor Doma zdravlja "Vračar", Miroslav Dmitrović.

 

 

Expand player
Pogledajte više