POLICIJA TRAGA ZA RADETOM NIKOLIĆEM!

Pobegao tokom posete porodici!

Karabinjeri
Karabinjeri, Foto: Tanjug/AP

Italijanska policija intezivno traga za Srbinom Radetom Nikolićem (38), koji služi kaznu u zatvoru u gradu Frozinone, a u subotu je pobegao tokom posete porodici, iako je bio u pratnji policije.

Vozio sa probnom dozvolom, pa krenuo u opasno preticanje! Devojčica (9) teško povređena!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 19.11.2019. 15:07 - 19.11.2019. 15:56 Drama u Rumi. Foto: Shutterstock * Stravična saobraćajna nezgoda dogodila se u Rumi * Automobil je pokosio dve devojčice * Vozilom je upravljao tinejdžer (18) koji je nedavno dobio dozvolu T.F.

Prema pisanju italijanskih medija, Srbin je tokom vikenda dobio dozvolu od uprave da izađe na nekoliko sati iz zatvora kako bi posetio svoju porodicu, jer mu je, navodno, sin teško bolestan, i u pratnji sedmorice policajaca krenuo ka kući. U jednom trenutku mališanu je navodno pozlilo, a osumnjičeni je iskoristio gužvu, zatražio da ode u kupatilo i tada pobegao kroz prozor, a policija je ubrzo shvatila šta se dešava i dala se u potragu za beguncem.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni duže vreme planirao bekstvo iz zatvora i to u saradnji sa porodicom, a sumnja se da dete uopšte nije bilo bolesno, već je simuliralo prehladu kako bi ocu pomoglo da dobije dozvolu da izađe iz zatvora, a potom i pobegne. Policija je ubrzo alarmirala celo ovo područje i zatvorila sve izlaze iz ovog mesta, a objavljen je i apel meštanima da je u toku potraga za muškarcem srednjih godina, visokim oko 1,78 metara, koji ima smeđe oči i kosu.

Navedeno je da je u pitanju opasna osoba, a građani su zamoljeni da, ukoliko ga vide, odmah pozovu policiju. Za sada nije poznato zbog čega je Srbin bio u zatvoru.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi