Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

 * Radomir Jovanović (42) iz okoline Zrenjanina uhapšen

* Osumnjičen za napastvovanje osmogodišnje devojčice

* Upao u kuću gde je radio kao građevinac

Jeziva drama kod Zrenjanina! Radomir Jovanović (42) iz okoline Zrenjanina uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje devojčicu staru osam godina iz Botoša! Kako saznajemo, Jovanović je bio angažovan na građevinskim radovima u porodičnoj kući devojčice.

Prema saznanjima ekipe „Alo!“, Jovanović je uhapšen u sredu uveče zbog sumnje da je pokušao da siluje maloletnicu.

- Radomir je radio kao građevinski radnik u porodičnoj kući devojčice, kada se dogodio nemili događaj. Prvo se pojavila informacija da je osumnjičeni silovao devojčicu, a zatim je utvrđeno da je pokušao da je napastvuje - navodi izvor blizak istrazi.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

 

Kako nezvanično saznajemo, slučaj je prijavila majka deteta, koje je pregledano u Urgentnom centru. Međutim, navodno je utvrđeno da devojčica nije imala povrede koje bi ukazivale da je bila silovana.

Kako „Alo!“ saznaje, stariji bračni par, inače starosedeoci u Botošu, rešili su da promene PVC stolariju na svojoj kući, te su stoga angažovali građevinske radnike.

- U subotu je ovde bilo dosta radnika, devojčica se sa sestrom igrala tu, kod mene u dvorištu, s mojim unukama. Čekali su vikend da bi menjali stolariju i da bi i deda mogao da bude tu s radnicima, pošto on radi u gradu. Devojčice su ulazile, izlazile, nikom nije palo na pamet da tako nešto može da se desi - priča za „Alo!“ komšinica, koja je želela da ostane anonimna.

Iskoristivši trenutak dok niko nije obraćao pažnju, Radomir je upao u kuću i pokušao da siluje dete. Šta se tačno tu dešavalo, još nije poznato, s obzirom na to da devojčica o ovom nemilom događaju narednih dana nije nikome pričala.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- U ponedeljak je baba sedela ovde sa mnom, i dete je bilo tu, igrala se s drugom decom. Niko ništa nije pominjao. Rekla je samo kako je nezadovoljna kako su majstori radili posao i da će morati da ih menja - priča druga komšinica.

Od utorka se u selu gubi trag celoj porodici. Pretpostavlja se da su se zbog celog slučaja sklonili u Novi Sad, gde devojčica i živi.

Ekipa „Alo!“ došla je do porodice u kojoj se dogodio pokušaj silovanja, ali nismo uspeli da dobijemo nikakvu informaciju. U dvorištu kuće nalazio se deda devojčice koji je bio agresivan i bukvalno najurio novinarske ekipe.

BONUS VIDEO: Kontinenti se zamenili, građani sa mukom očekuju dane koji predstoje

 

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Čuli smo šta se dogodilo porodici devojčice, ali sve što znamo je iz medija. Ne znamo ni ko je Radomir Jovanović ni šta se dogodilo - rekao je jedan od komšija.

Kako smo saznali, Jovanović je iz Ečke kraj Zrenjanina, međutim, u selu niko nije znao za njega.

- Moguće je da je prijavljen u ovom mestum a da živi negde drugde - rekli su nam meštani sela.

Otac deteta bivši policajac?

Prema nezvaničnim informacijama, otac napadnute devojčice je bivši policijski inspektor, koji je dugo godina radio u Novom Sadu, a koji sada radi kao službenik u pokrajinskom ministarstvu.