Policajcu pretio da će da ga je*e!

E.S. | vesti 2017-03-10 17:11:50 2017-03-10 17:11:50

"Ko si ti da me zaustavljaš? Znaš li ti ko sam ja?! Imam više robije nego ti policijskog staža! I zbog ovoga što si me zaustavio ima da te je*em dok te ne satrem!”, urlao je u četvrtak Predrag K. (34) iz Trstenika na policijsku patrolu koja ga je u Vrnjačkoj Banji zaustavila zbog potrage za BMW-om u kojem se nalazio.

RAS/MUP Srbije

Naime, kako saznajemo, drama je počela u noći između srede i četvrtka, nakon što je Predrag K. dva puta odbio da stane na naređenje saobraćajne policije.

Prijavljivan zbog prevara, razbojništava...

Protiv Predraga K. je ranije podneto ranije 12 krivičnih prijava zbog falsifikovanja, razbojništava, prevara, nasilja, napada na službena lica, neovlašćenog nošenja oružja. Bio je osuđen i za saobraćajnu nesreću sa smrtnim posledicama.

- Primećen je automobil jagodinske registracije, ali sa ručno pravljenim tablicama, i to od papira, te su saobraćajci pokušali da ga zaustave. Međutim, osumnjičeni je u dva navrata odbio da stane i pobegao im je. Narednog jutra, patrola je primetila Predraga K. u autu i on se opet oglušio o naredbu, pa je pokušao da pobegne - kaže sagovornik „Alo!”.

Tada je usledila prava filmska potera za beguncem.

- Osumnjičeni je vozio u kontrasmeru i rizikovao živote drugih učesnika u saobraćaju, ali policajci su ga sustigli. Tokom legitimisanja, kod njega je pronađen nož u džepu i dve palice u automobilu. Prilikom hapšenja se unosio policajcima u lice, pretio im i vređao ih. Dok se to odvijalo, stigla je i saobraćajna policija kako bi mu uradili alko-test. Međutim, Predrag K. je odbio da se podvrgne alko-testiranju, pa je priveden u policijsku stanicu - priča dobro upućen izvor našeg lista.

Kada je priveden, na osumnjičenom su primećene povrede, pa je pozvana Hitna pomoć.

- Prilikom pregleda, Predrag K. je lekaru rekao da je povrede zadobio tokom tuče u jednom kafiću u Kraljevu. Međutim, nakon izlaska iz pritvora promenio je priču i opovrgao prethodnu izjavu datu lekarima. Na saslušanju je tvrdio da su mu policajci naneli lakše povrede. U skladu s procedurom, obavešteno je tužilaštvo, pa su počele provere u vezi s njegovim tvrdnjama - navodi naš izvor.

Sagovornik „Alo!” ističe da je iz aviona vidljivo da se Predrag K. sada sveti više puta nagrađivanim policajcima bez mrlje u karijeri.

- On je udario kontru i podneo prijave protiv policajaca tvrdeći da su ga tukli. Zbog toga su izjave dali policajci koji su ga priveli, kao i saobraćajci - dodaje izvor našeg lista.

Protiv Predraga K. su podnete prekrašajne prijave zbog vređanja policajaca, počinjenih saobraćajnih prekršaja i držanja noža i palica. On je posle policijskog zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu.

Expand player
Pogledajte više