Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Pre nekoliko dana putnici autobusa kojim je upravljao M.Z. (59) uz Plava, njih 27, ali i ostali učesnici u saobraćaju koji su tada putovali inače opasnom saobraćajnicom između Podgorice i Kolašina, imali su mnogo sreće, jer je Plavljanin autobusom upravljao u pijanom stanju!

PROČITAJ JOŠ:

Prilikom kontrole, zabezeknuti policijci nisu mogli da veruju kada je uređaj za detektovanje alkohola u krvi očitao koncentraciju od od 1,67 promila alkohola u krvi!

Vozač je odmah ''smenjen'' i uhapšen, a u Sudu za prekršaje mu je sudija Alija Beganović izrekao kaznu od 30 dana zatvora. Sudija mu je prilikom izricanja kazne, kao otežavajuću okolnost uzeo to što je on i ranije prekršajno kažnjavan za isti prekršaj.

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

On je pre pravosnažnosti presude sproveden u zatvor, a uz tu kaznu upisana su mu tri kaznena boda i zaštitna mera zabrana upravljanja motornim vozilom ''D'' kategorije u trajanju od četiri meseca.

BONUS VIDEO: