CEO JABUKOVAC NA POLIGRAFU Policajci uhapšenom komšiji spomenuli sačmaru koju su našli, zanemeli kad je izgovorio ovo! Šok detalji istrage masakra!

Jabukovčanin S. M., komšija ubijene porodice Kazimirović koji je posle nalaženja četiri tela prošao poligraf u vezi sa zločinom, uhapšen je nakon što je na njegovom imanju nađena sačmara za čije posedovanje nije imao dozvolu!

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

* Posle nalaženja četiri leša na salašu Kazimirovića, 9. avgusta, policija je ispitala na desetine meštana Jabukovca

* Do sada je više od 20 osoba bilo na poligrafu i, prema nezvaničnim informacijama, svi su prošli

* Jabukovčanin S. M., komšija ubijene porodice Kazimirović koji je posle nalaženja četiri tela prošao poligraf u vezi sa zločinom, uhapšen je nakon što je na njegovom imanju nađena sačmara za čije posedovanje nije imao dozvolu

Nakon što je nađena sporna puška, S. M. je priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

- Sačmara je navodno bila u vlasništvu njegovog dede, koji je umro još dok je bio dete. Navodno nije ni znao da je puška na imanju. Proveravaju se te njegove tvrdnje. Istražuje se sve, iako za sada nema naznaka ni da je tom sačmarom ubijena neka od četiri žrtve, kao ni da je S. M. direktno ili posredno učestvovao u zločinu - saznaje se od izvora bliskog istrazi.

MILJAN CVETKOVIĆ OSUĐEN NA MALTI Uhvaćen sa lažnim pasošem, nasrnuo na policajca, pa uradio nešto još luđe!

Posle nalaženja četiri leša na salašu Kazimirovića, 9. avgusta, policija je ispitala na desetine meštana Jabukovca, kao i najbliže rođake žrtava koji su došli iz inostranstva, Rajinog sina Nenada i Sandru, ćerku ubijene Dragane.

"ČUO SAM DA DECA VIČU - GDE JE STEFANA" Očevidac tragedije na Savi otkrio detalje. Devojčica je imala tek 14 godina

U tim razgovorima nije se došlo do detalja koji bi pomogao u identifikaciji ubica i utvrđivanju motiva zločina. Kako su pojedine izjave nekih osoba sa kojima je ubijeni Raja bio u ne baš srdačnim odnosima, bile pomalo sumnjive i nerazumljive, ti pojedinci su podvrgnuti poligrafskom ispitivanju. Do sada je više od 20 osoba bilo na poligrafu i, prema nezvaničnim informacijama, svi su prošli.

Raja Kazimirović
Raja Kazimirović, Foto: Alo

Posle saznanja da je sa Rajom Kazimirovićem imao nesuglasice, policija je odmah posle nalaženja tela tragala i za S. M., koji je sada priveden zbog ilegalne sačmare. U vreme kada su leševi otkriveni na imanju na obodu Jabukovca, S. M. je bio na odmoru u jednoj banji, a po povratku u selo je saslušan, ali je odveden i na poligraf da bi se ustanovilo da li je pričao istinu.

MASKIRANI I NAORUŽANI UPALI U LOKAL Izudarali mladića (21) drškom pištolja, ali se tu nisu zaustavili! Strahota u Umki

Kao i svi ostali meštani, i S. M. je prošao poligraf i pušten je, da bi nekoliko dana kasnije njegovo imanje detaljno pregledano. Tada je nađena sačmara, pa je on priveden.

- Te razmirice između njih navodno su bile zbog Rajine stoke, koja je često sa njegovog imanja prelazila na posed S. M. i brstila mu detelinu, kukuruz. Raja je nastojao da bude fer, pa je komšiji nadoknađivao štetu koju mu je nanela njegova stoka - dodaje izvor.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

Tela Raje Kazimirovića (72), njegove majke Dragice (93), sestre Ljubinke Oprikić (76) i njene ćerke Dragane Jozeljić (53) nađena su u petak, 9. avgusta, na njegovom salašu u Jabukovcu. Veruje se da su ubijeni bar dan pre nego što su leševi nađeni.

ŽANDARMERIJA NA GOTOVS Drama u Novom Sadu! Nestala žena (41)

Egzekutori su u njih pucali iz dva oružja, u Raju i sestru pucano je iz jednog pištolja, a u majku i sestričinu iz drugog. Raja je ubijen na traktorskom sedištu, a žene ispred trema, odnosno pored kućnog stepeništa. Ubice su ženama, nakon što su im pucali u glavu, lica prekrili krpama.

Izdato hitno upozorenje za Crnu Goru! Policajci raspoređeni po plažama - ovo je OPŠTE RASULO!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.08.2019. 19:17 Kako je u toku letnja turistička sezona, trenutno je veliki broj inspektora raspoređen i na crnogorskom primorju.

Motiv svirepog zločina još se nagađa. Iako je porodica važila za dobrostojeću, niko zasad ne može precizirati da li su ubice iz kuće odnele novac i ako jesu, koliki im je plen bio, ili je četvoro rođaka likvidirano zbog osvete. Takođe, zasad se ne može precizirati ni da li je meta bio Raja, a da su žene kolateralna šteta, ili možda Rajina sestričina Dragana Jozeljić, koja je sa majkom doputovala iz Nemačke, i čijeg pasoša navodno nije bilo u kući, te se ne odbacuje mogućnost da su ga egzekutori odneli.

Kremiranje druge dve žrtve

Raja Kazimirović i njegova majka Dragica su sahranjeni prošlog četvrtka na lokalnom groblju u Jabukovcu. Njihov pokop organizovao je Rajin sin Nenad, koji se odmah posle sahrane vratio u Austriju, gde decenija živi. Nezvanična saznanja su da će tela Ljubinke Oprikić i njene ćerke Dragane Jozeljić biti kremirana u Srbiji i da će urne sa njihovim pepelom Sandra Jozeljić, Draganina ćerka odnosno Ljubinkina unuka, preneti u Keln.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi