Bunar u koji je upala žena
Alo!/Masanori Jošida
Bunar u koji je upala žena

Alo!/Masanori Jošida

Bunar, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Njen suprug Miroljub (70) nije uspeo da je spreči, ali je za njom skočio u bunar i tako su oboje ostali dole dva sata, dok ih nisu izvadili vatrogasci. Kako je potvrđeno u Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ Miroljub je doveden u 9:15 časova u kritičnom stanju, sa temperaturom tela od 27 stepeni.

Pročitajte još:

"Uspeli smo da mu stabilizujemo stanje, ali je još uvek u velikom šoku", rečeno je u prokupačkoj bolnici.

Nezvanično, u je bunaru supruginu glavu pokušavao da održi iznad vode čitava dva sata. Ipak, ona je preminula najverovatnije i pre nego što je on ušao u bunar koji je dubok 10 metara.

Preporučujemo i ovo:

"Bilo je strašno. Samo sam čula Miroljuba kako me doziva i brzo sam dotrčala do njihove kuće. On mi je tada rekao da je Zlata skočila u bunar i da odmah zovem policiju i Hitnu službu. Otrčala sam u kuću i čim sam ih pozvala opet istrčala napolje. Tražila sam ga, ali ga nije bilo. Onda sam videla njegove cipele ispred bunara i dotrčala do tamo", kaže još uvek uznemirena Jelena Paunović, koja je rođaka i živi u kući pored Zlate i Miroljuba.

Ona dodaje da je pogledala u bunar i videla i Miroljuba.

Nesrećnoj Zlati nije bilo spasa, a Miroljub je završio u bolnici.

"U stanju je teške traume i čitav dan je pitao da li je njegova supruga dobro. Niko nije imao snage da mu kaže da je preminula, a on je uporno pitao", saznaje se nezvanično od osobe koja je upućena u istragu.

Zlatin i Miroljubov sin Bojan kaže da mu nije jasno šta je njegovu majku nateralo na takav čin.

"Otac voli malo da popije, ali on nikoga nikada nije dirao. Ne znam šta je moglo da je natera da skoči", kazao je Bojan.

I on je u šoku i nije raspoložen za razgovor. Kako kaže na poslu su mu javili šta se dogodilo.

Oko bunara vidljivi tragovi krvi. Kako kažu komšije, Miroljub je sam čistio taj bunar i ne bi bilo prvi put da uđe, ali je ovoga puta verovatno pokušavajući da spasi suprugu naglo uskočio i nije se obezbedio da izađe.