Pokušao da orobi radnju, a kad je video policiju nastao je pravi CIRKUS

ALO.rs | vesti 2019-06-04 13:50:31 2019-06-04 13:50:31

Munjevito hapšenje

Profimedia

 

Nepoznati provalnik pokušao je u noći između ponedeljka i utorka u ranim jutarnjim časovima da opljačka trgovinu u Rakovici, ali je sve krenulo nizbrdo.

Naime, kako Alo saznaje pljačkaš obučen sav u crno, sa crvenom fantomkom na glavi pokušao je da upadne u radnju, ali ga je radnik na vreme primetio i uspeo da zaključa ulazna vrata radnje.

 

 

 

Pljačkaš iznerviran zaključanim vratima počeo je da udara po njima i pokušao je da nasilno uđe. Međutim radnik je pozvao policiju i kad je uključio alarm, pljačkaš se udaljio.

Policijska patrola koja se ubrzo pojavila krenula je u potragu za osumnjičenim i prema nezvaničnim informacijama uspeli su da osumnjičenog primete u ulici 11. Krajiške divizije.

 

 

 

Interesantno je da je osumnjičeni hodao sa fantomkom na glavi i nožem u rukama. Kada je primetio policiju provalnik je krenuo da beži i tom prilikom sa sebe skinuo i fantomku i bacio je nož. 

Policajci su uspeli da ga sustignu i uhapse. Takođe pronađena je fantomka, kao i nož.

 

 

 

Osumnjičeni je priveden i njemu je određeno policijsko zadržavanje posle čega će biti izveden pred dežurnog istražnog sudiju.

 



Expand player
Pogledajte više