Dragan Ikonić
Facebook printscreen
Dragan Ikonić

Facebook printscreen

Dragan Ikonić, Foto: Facebook printscreen

* Dragan Ikonić (28) poginuo juče na putu između Apatina i mesta Prigrevica

* U krivini izleteo na suprotnu stranu kolovoza, najverovatnije zbog neprilagođene brzine

* Čovek koji mu je prvi pritekao u pomoć je policajac, čiji sin je stradao na istom mestu

Dragan Ikonić (28) poginuo je juče na putu između Apatina i mesta Prigrevica, kada je u krivini izleteo na suprotnu stranu kolovoza, najverovatnije zbog neprilagođene brzine.

Pročitajte još:

Čovek koji mu je prvi pritekao u pomoć je policajac, čiji sin je stradao na istom mestu, a koji je očajnički želeo da spase život ovom mladom Apatincu.

Nažalost, Ikoniću nije bilo pomoći, jer je, veruje se, velikom brzinom izleteo u traku za suprotan smer i udario u desnu stranu automobila, nakon čega je odleteo poprilično daleko.

Šta ga je navelo da pređe na suprotnu stranu kolovoza tek treba da pokaže istraga, a čekaju se i rezultati obdukcije. Spominje se mogućnost da je Dragan obilazio kombajn ili da se na tom putu našao i biciklista, a kojeg je obilazio putnički automobil, na šta Dragan nije računao tokom vožnje.

Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ikonić je, inače, poznat u Apatinu kao motorista, ceo život proveo je u ovom gradu, a njegov otac takođe je strastveni bajker.

Stradali motociklista nije bio oženjen.

Preminuo na putu ka bolnici

Prema nezvaničnim informacija, uprkos silini udara, mladi motociklista ipak nije stradao na licu mesta, već na putu do bolnice.

Automobil u koji je udario imao je italijanske registarske oznake, a kobna krivina u ovom mestu zove se Kurjačica.

Vladislava (23) ostavila sina i ćerku bez hrane i vode 11 dana! Dečak umro u stravičnim mukama, a iza svega se krio jeziv plan! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:09 Majka koja je svoje dvoje dece ostavila bez hrane i vode 11 dana, da bi provodila vreme sa svojim ljubavnikom i njihovim deteom, osuđena je zbog ubistva.

Reč je o blagoj, ali nezgodnoj krivini kod ribnjaka na izlazu iz grada, nedaleko od Banje Junaković.

Zbog uviđaja na licu mesta stvorila se velika kolona vozila.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom