Vračar, ubistvo, policija
Alo/ Masanori Jošida
Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć posle 22 sata dogodila u Salašu Crnobarskom, kod Bogatića, povređeno je troje dece, starosti od 15 do 17 godina.

Pročitajte još:

Dok su se pešice kretali svojom stranom kolovoza u Ulici Stojana Čupića, njih je u punoj brzini pokosio automobil, a vozač se nije zaustavio na mestu nezgode.

Brzom intervencijom službe hitnog prijema Doma zdravlja povređena deca su prebačena u šabačku bolnicu. Prema prvim informacijama svih troje povređenih su bili svesni i nisu životno ugroženi.

Začuo se tup udarac, a onda je komšija zatekao stravičnu scenu!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:03 Čovek je prilikom pada zadobio višestruke prelome, a lobanja mu je bila otvorena. Zemun, Foto: ALo / Nenad Vujanović Čovek je preminuo nakon pada sa zgrade u Ulici Ugrinovački put u Zemunu, a lekari su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt.

Očevici u blizini mesta nesreće nisu bili od velike pomoći policiji. Zbog mraka i velike brzine kojom se automobili kretao, nisu sa sigurnošću mogli da potvrde koje vozilo je naletelo na decu. Policija u Bogatiću intenzivno traga za obesnim vozačem.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu